OrkunJJ
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,784
Elden mi alacaksınız? Ona göre alacağınız ili belirtin bende bakayım bulursam atarım sana.Tamam hocam ben biraz daha detaylı ki inceliyim
Elden mi alacaksınız? Ona göre alacağınız ili belirtin bende bakayım bulursam atarım sana.Tamam hocam ben biraz daha detaylı ki inceliyim
Elden hocam. AntalyaElden mi alacaksınız? Ona göre alacağınız ili belirtin bende bakayım bulursam atarım sana.
Bu bütçede akıcı şekilde oyun oynaticak laptop yok anca CS valorant falan oynarsınHocam oyun amaçlı alıyorum
Şöyle bir cihaz buldum.Elden hocam. Antalya
Bu arkadaşın dediği gibi bu bütçede notebook olarak akıcı oyun oynatacak cihaz bulmak çok zor.Bu bütçede akıcı şekilde oyun oynaticak laptop yok anca CS valorant falan oynarsın
Bu bütçede akıcı şekilde oyun oynaticak laptop yok anca CS valorant falan oynarh
Hemen bakıyorum hocam teşekkür ederimŞöyle bir cihaz buldum.
Bu arkadaşın dediği gibi bu bütçede notebook olarak akıcı oyun oynatacak cihaz bulmak çok zor.
Yukarıda attığım cihaz CS, Valorant gibi oyunları oynatır diye düşünüyorum. Temel seviyede oyun ihtiyacını görür. Sen bir sor ilan sahibine pazarlık etmeye çalış neticede ihtiyacı olmadığı için satıyormuş acelesi yok pazarlıkla fiyatı indirebilirsin belki.