laptop kullandığım zamanlar çok memnundum, msi ge62vr 7rf vardı zamanındaYeni bir laptop aldık ve malum yaz ayları güzel bi fanlı laptop soğutucusu önerisi söyler misiniz
Performansında gerçekten çok iyi midirAddison ANC-505 5 Led Fanlı USB 2.0 15"-17" Notebook Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Addison ANC-505 5 Led Fanlı USB 2.0 15"-17" Notebook Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Addison ANC-505 5 Led Fanlı USB 2.0 15"-17" Notebook Soğutucu özelliklerini incele, 798,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
görünüş olarak güzel duruyor peki performansta nasıldır sencelaptop kullandığım zamanlar çok memnundum, msi ge62vr 7rf vardı zamanında
Inca Inc-611gms Arrax Gamıng Soğutucu 5xfan 6 Kademeli Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Inca Inc-611gms Arrax Gamıng Soğutucu 5xfan 6 Kademeli yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
performanstan önce şöyle bir bilgilendirme geçeyim, misal laptop 15.6 inç ise soğutucunuzu 17 inç olarak almalısınız(benim attığım 17 inç) yoksa kasa soğutucunun üzerinde kenarlardan sarkıyor, dolayısıyla soğutma konusunda pek bir işe yaramıyor. bende zamanına göre sizin gibi arayış içerisindeydim 2-3 soğutucu değiştirdim, en son attığım modelde memnun kaldım. performanstan beklentiniz nedir bilmiyorum lakin kasaya elimi attığımda soğuk hissediliyordu.Performansında gerçekten çok iyi midir
görünüş olarak güzel duruyor peki performansta nasıldır sence
Benim işimi görüyor yıllardır, bir sıkıntısı görmedim.Performansında gerçekten çok iyi midir
performanstan önce şöyle bir bilgilendirme geçeyim, misal laptop 15.6 inç ise soğutucunuzu 17 inç olarak almalısınız(benim attığım 17 inç) yoksa kasa soğutucunun üzerinde kenarlardan sarkıyor, dolayısıyla soğutma konusunda pek bir işe yaramıyor. bende zamanına göre sizin gibi arayış içerisindeydim 2-3 soğutucu değiştirdim, en son attığım modelde memnun kaldım. performanstan beklentiniz nedir bilmiyorum lakin kasaya elimi attığımda soğuk hissediliyordu.
çok teşekkür ederim cevaplar için o zaman ikisinden birini alıyorum direktBenim işimi görüyor yıllardır, bir sıkıntısı görmedim.