Margot Robbie
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 61,528
- Bütçe
- 400
Arkadaşım için 400 lira bütçeye laptop soğutucu önerilerinizi bekliyorum.
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim

https://www.akakce.com/laptop-sogut...ns2000-1-fanli-usb-2-0-17-fiyati,4246584.htmlArkadaşım için 400 lira bütçeye laptop soğutucu önerilerinizi bekliyorum.
Teşekkür ederim![]()
Zalman'ı bizzat kullanmıştım. Öneririm.Arkadaşım için 400 lira bütçeye laptop soğutucu önerilerinizi bekliyorum.
Teşekkür ederim![]()
https://www.akakce.com/laptop-sogut...ns2000-1-fanli-usb-2-0-17-fiyati,4246584.html
@Perfectshot06 bunu öneriyordu
bende fiyat performans olarak bunu önerebilirim![]()
Addison ANC-505 5 Led Fanlı USB 2.0 15"-17" Notebook Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Addison ANC-505 5 Led Fanlı USB 2.0 15"-17" Notebook Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Addison ANC-505 5 Led Fanlı USB 2.0 15"-17" Notebook Soğutucu özelliklerini incele, 798,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Zalman'ı alacak galiba, küçük fanlı kullanmıştı ve soğutması iyi değilmiş, bir de büyük fanlı dene dedim, arada fark olur galiba.Zalman'ı bizzat kullanmıştım. Öneririm.
Kanka bende almak istiyorum da bu nasıl olurZalman'ı alacak galiba, küçük fanlı kullanmıştı ve soğutması iyi değilmiş, bir de büyük fanlı dene dedim, arada fark olur galiba.
Bende size soruyom nasıl olur?Kanka bende almak istiyorum da bu nasıl olur
![]()
Deep Cool U PAL 2 Fanlı USB 3.0 15.6" Notebook Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Deep Cool U PAL 2 Fanlı USB 3.0 15.6" Notebook Soğutucu fiyatlarını Akakçe ile takip et! Deep Cool U PAL 2 Fanlı USB 3.0 15.6" Notebook Soğutucu özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Daha öncesinde küçük 6 fanlı bir model kullanmıştım, çok kötüydü. Ama tek fan kesinlikle daha iyi soğutuyor.Zalman'ı alacak galiba, küçük fanlı kullanmıştı ve soğutması iyi değilmiş, bir de büyük fanlı dene dedim, arada fark olur galiba.
deneyebilir laptoptan laptopa değişir ama ben kendi laptopumda 80-85 derece üstünü görmüyorum attığım soğutucu ile birlikteZalman'ı alacak galiba, küçük fanlı kullanmıştı ve soğutması iyi değilmiş, bir de büyük fanlı dene dedim, arada fark olur galiba.
bro kaç derece oynuyorZalman'ı bizzat kullanmıştım. Öneririm.
7-8 derece oynamıştı bende.bro kaç derece oynuyor
teşekkür ederim kanka malum yaz ayları benimde monster ısınıyor 97 98 derecelerde valoda fps 300 falanken 60a ani düşüşler yapıyor bakıma gönderim macun yeniletip fan almayı düşnüüyordum etkiliyse bu derecelerde gayet yeterli7-8 derece oynamıştı bende.
77den 70e indirim ama 97 98lerden rahat 85e indirmesi lazımteşekkür ederim kanka malum yaz ayları benimde monster ısınıyor 97 98 derecelerde valoda fps 300 falanken 60a ani düşüşler yapıyor bakıma gönderim macun yeniletip fan almayı düşnüüyordum etkiliyse bu derecelerde gayet yeterli
Yani en son öyleydi. Ben laptopu satalı 1 sene oluyor. O yüzden güncel değer veremiyorum.teşekkür ederim kanka malum yaz ayları benimde monster ısınıyor 97 98 derecelerde valoda fps 300 falanken 60a ani düşüşler yapıyor bakıma gönderim macun yeniletip fan almayı düşnüüyordum etkiliyse bu derecelerde gayet yeterli