17.3 inç Bir bilgisayarım var güzel soğutucak sessiz bir soğutucu öneriniz varmıdır?
Bütçe 300'ü geçmesse iyi olur.
İyi espiriydi
şöyle birde öneride bulunmak isterim tam performans almak istiyorsan leptop'un alt kapağını çıkar
Kardeşim kafan mı güzel lan adam alt kapağı çıkartınca bütün devr- (parmağıma yazık neyse , bilmiyorsan denemediysen sus kardeşim)
şöyle birde öneride bulunmak isterim tam performans almak istiyorsan leptop'un alt kapağını çıkar
Hocam sakın @Smulleff 'in dediği şeyi yapmayın !!!!17.3 inç Bir bilgisayarım var güzel soğutucak sessiz bir soğutucu öneriniz varmıdır?
Sizden sadece öneri istedim. Emin ol bilişimi senden her konuda daha iyi biliyorum sadece laptop soğutucu önerisi istemiştim siz dalga geçicek başka biri bulun.İyi espiriydi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kardeşim kafan mı güzel lan adam alt kapağı çıkartınca bütün devr- (parmağıma yazık neyse , bilmiyorsan denemediysen sus kardeşim)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam sakın @Smulleff 'in dediği şeyi yapmayın !!!!
Biraz fiyatı pahalı ama almayı değer çok iyi soğutuyo bide RPG flan flan var çok güzel17.3 inç Bir bilgisayarım var güzel soğutucak sessiz bir soğutucu öneriniz varmıdır?