16 inç, Lenovo Legion 7 kullanıyorum. Aşırı ısınma sorunum yok gayet güzel çalışıyor ama bazen ağır çalışınca klavyenin üst kısmı elimi yakacak dereceye geliyor. Bunu az da olsa azaltmak için ve laptopu biraz zeminden kaldırmak amacıyla laptop soğutucu alayım diyorum. Şuan 4 köşesine de silgi koyup kaldırıyorum laptopu. Yani masaya temas etmiyor. Silgilerin üstünde kalıyor. Böyle daha iyi soğuyor diyorlar çünkü, öyle duymuştum.
Aklımda bu modeller var:
www.akakce.com
www.akakce.com
www.akakce.com
www.akakce.com
www.akakce.com
www.akakce.com
Elimden geldiğince iyi markalara bakmaya çalışıyorum ama pek bir seçeneğim yok gibi. Sizin önerileriniz varsa atabilirsiniz. 700-800 TL gibi bir fiyat verebilirim maksimum. Daha düşük fiyata da öneri verebilirsiniz.
Ayrıca bir sorum daha olacak:
Bu görselde, laptopun altındaki stand sanırım. Marka ve modelini bilen var mı? Nasıl öğrenebilirim?
Aklımda bu modeller var:
Cooler Master R9-NBC-U3PK-GP Notebook Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Cooler Master R9-NBC-U3PK-GP Notebook Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Cooler Master R9-NBC-U3PK-GP Notebook Soğutucu özelliklerini incele, 6.729,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Zalman ZM-NS2000 1 Fanlı USB 2.0 17" Notebook Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Zalman ZM-NS2000 1 Fanlı USB 2.0 17" Notebook Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zalman ZM-NS2000 1 Fanlı USB 2.0 17" Notebook Soğutucu özelliklerini incele, 1.398,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Monster Pusat 2 Fanlı USB 2.0 17" Notebook Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Monster Pusat 2 Fanlı USB 2.0 17" Notebook Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Monster Pusat 2 Fanlı USB 2.0 17" Notebook Soğutucu özelliklerini incele, 1.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Deep Cool N9 1 Fanlı USB 2.0 Notebook Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Deep Cool N9 1 Fanlı USB 2.0 Notebook Soğutucu fiyatlarını Akakçe ile takip et! Deep Cool N9 1 Fanlı USB 2.0 Notebook Soğutucu özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
DeepCool Multi Core X8 4 Fanlı Notebook Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DeepCool Multi Core X8 4 Fanlı Notebook Soğutucu fiyatlarını Akakçe ile takip et! DeepCool Multi Core X8 4 Fanlı Notebook Soğutucu özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
deepCOOL MultiCore X6 13" ~ 17" ABS Plastik Metal Siyah Notebook Soğutucu 4fanlı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz deepCOOL MultiCore X6 13" ~ 17" ABS Plastik Metal Siyah Notebook Soğutucu 4fanlı fiyatlarını Akakçe ile takip et! deepCOOL MultiCore X6 13" ~ 17" ABS Plastik Metal Siyah Notebook Soğutucu 4fanlı özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
Elimden geldiğince iyi markalara bakmaya çalışıyorum ama pek bir seçeneğim yok gibi. Sizin önerileriniz varsa atabilirsiniz. 700-800 TL gibi bir fiyat verebilirim maksimum. Daha düşük fiyata da öneri verebilirsiniz.
Ayrıca bir sorum daha olacak:
Bu görselde, laptopun altındaki stand sanırım. Marka ve modelini bilen var mı? Nasıl öğrenebilirim?