Neler Yeni

Laptop Soğutucusuyla İlgili Sorum var

Rael_

80+
Benim bir laptop soğutucum var laptop soğutucusunu zaten laptopa takıyoruz ama ben laptopa takmak istemiyorum pil sağlığını yiyeceğini düşündüğüm için ve çok çabuk laptopumun şarjı bittiği için takmak istemiyorum bende direkt bir adaptör yardımıyla soğutucunun kablosunu adaptöre bağlayıp prize takıyorum ama sorun şu ki soğutucum sanki gereğinden fazla çalışıyormuş gibi yani voltaj fazla geliyor gibi emin olamadım sizce bir sıkıntı olur mu ?

a1907

80+
Bu konularda pek bilgim yok ancak Uras Benlioğlu'nun videosu var oyuncaklara fazla güç verdik tarzında. Bi zaman sonra bozuluyorlar vs izlersen anlarsın. Tavsiyem soğutucunun alması gereken akıma sahip adaptör kullanman. Powerbank ile kullanmakta bir seçenek.

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Mahir Cengiz
Benim bir laptop soğutucum var laptop soğutucusunu zaten laptopa takıyoruz ama ben laptopa takmak istemiyorum pil sağlığını yiyeceğini düşündüğüm için ve çok çabuk laptopumun şarjı bittiği için takmak istemiyorum bende direkt bir adaptör yardımıyla soğutucunun kablosunu adaptöre bağlayıp prize takıyorum ama sorun şu ki soğutucum sanki gereğinden fazla çalışıyormuş gibi yani voltaj fazla geliyor gibi emin olamadım sizce bir sıkıntı olur mu ?
Cihazı adaptöre bağlamadan mı oyun oynuyorsunuz hocam?

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
743
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Sıkıntı olmaz ben yıllardır öyle kullanıyorum. Zamanla usb portların bozulur bilgisayara takarsan. 3 5 kuruşluk soğutucu için değmez. 2.4 volt ne kadar elektrik yakacak moruk zaten taktığın adaptör 2.4 volt çekiyodur

Top Bottom