Neler Yeni

Laptop tavsiyesi istiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf Erdem
Bütçe
45000
45 bin lira civarına laptop tavsiyesi yaparmısınız bu hafta sonu alacağım şarjı bir tık fazla giden model olursa çok iyi olur

ömersert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ömer Sert
Ben de laptop arayışındayım şarjı uzun giden, ofis istatistik uygulamaları sıklıkla kullanabileceğim, film indirebileceğim, depo bellek bakımından yüksek (sonradan değiştirilebilir) ve bi 10 sene kullanabileceğim laptop arıyorum. Şu an elimde 11 yıllık Sony vaio var işimi görüyor ama batarya ölü ve yavaşladı. Güncelleme zamanı geldi

LeviathanSS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
Arnold Ciwardagexer

ömersert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ömer Sert
Adam şarjı uzun giden ofis laptopu istemiş sen 4060lı laptop atıyorsun ayrıca buna 40 verilmez.
Evet aradığım bi oyun laptopu değil. İnce tasarım bi model. Belirli modeller var fakat Intel mi amd mi işlemciler o kadar fazla ki seçmek zor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf Erdem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bende başta iş/ofis bilgisayarı tarzı arıyordum ama artık ekran kartlı laptopta olabilir sadece sarjı bir tık iyi giden model olursa iyi olur( normalde oyuncu laptopları ne kadar sajı gider bilmiyorum ama) 45 bin civarına başka bir öneri varmı

PNSHER

80+ Bronze
bende başta iş/ofis bilgisayarı tarzı arıyordum ama artık ekran kartlı laptopta olabilir sadece sarjı bir tık iyi giden model olursa iyi olur( normalde oyuncu laptopları ne kadar sajı gider bilmiyorum ama) 45 bin civarına başka bir öneri varmı
Şarjı iyi giden laptop istiyorsanız amd işlemcili asus tuf veya hp victuslara bakın. Asus tuf 8 saat civarı gidiyor victus da 5-6 saat gider.

Senerr

80+ Bronze
Ağır AAA oyunlar oynamayacaksanız Macbook, zenbook veyahut huawei olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şarjı iyi giden laptop istiyorsanız amd işlemcili asus tuf veya hp victuslara bakın. Asus tuf 8 saat civarı gidiyor victus da 5-6 saat gider.
Asus TUF A15 'in şarjı baya gidiyordu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf Erdem
Ağır AAA oyunlar oynamayacaksanız Macbook, zenbook veyahut huawei olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Asus TUF A15 'in şarjı baya gidiyordu.
peki ekran kartı farkedermi

Top Bottom