Neler Yeni

Laptop tavsiyesi istiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf Erdem
arkadaşlar artık almam gerekiyor 45 bin civarında beğendiğiniz oyuncu,ofis-iş,macbook tarzı herhangi bir bilgisayar olabilir

Senerr

80+ Bronze
Tabii ki eder ancak MUX switch teknolojisine sahip bir cihaz için pek fark etmeyebilir batarya gücüne göre. MUX olan oyuncu laptoplarında ekran kartını yokmuş gibi cihazı kullanabilmek mümkün Asus TUF A15 90W bataryası ile bu türe en iyi örnek. MUX açmaz ve sessiz modda kullanırsanız 6 saat garanti bir şarj süreniz olur. Aynı şekilde şu an kullanmakta olduğum Casper Excalibur G870'de de MUX açıkken 2 saat gitmeyen 60Wh bataryası, MUX kapattığımda rahatlıkla 2 saati geçebilmekte, 60 hz ye düşürme ve parlaklığını kısma gibi işlevler ile de 3 veya 4 saati görebilmekte.
Mesaj otomatik birleştirildi:

arkadaşlar artık almam gerekiyor 45 bin civarında beğendiğiniz oyuncu,ofis-iş,macbook tarzı herhangi bir bilgisayar olabilir
6 ila 9 saat arası batarya süresi benim için yeterli diyorsanız Asus TUF A15 A16 önerebilirim size. Daha fazla batarya süresi için ekran kartı olmayan veya tasarruflu bir işlemciye sahip cihaz almanız gerekiyor.

Senerr

80+ Bronze
teşekkür ederim
Sen alacağın laptopun 90Wh ve üstü bataryası olmasına ve bütçene göre fiyatının performansa oranla en iyi şekilde olduğuna dikkat et başka bir kısıtlama koymana gerek yok. Asus TUF A15 A16 buna en iyi örnek diye ben söyledim yoksa Nitro 16 falanda 90Wh batarya ile geliyor ancak Nitro 5 serisi 57W bataryaya sahip yani batarya değerleri çok önemli senin için. Bir de bence MUX işine gelir.

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,223
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun

Senerr

80+ Bronze

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,223
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
HP Victus 16'nın performansı çok güzel ama 70Wh bataryası var dikkat edelim. Gigabyte'de 99Wh batarya varmış.
Gigabyte 2:30 saat gidiyordu en fazla ,victus daha az. Intelin problemi tamamen. OMEN 4 saat gidiyor

Senerr

80+ Bronze
Gigabyte 2:30 saat gidiyordu en fazla ,victus daha az. Intelin problemi tamamen. OMEN 4 saat gidiyor
Gigabyte ekran kartını ve işlemcisini gereksiz kullanmazsa 2.30 saatten fazla gitmesi lazım 99 Wh batarya az değil.

Top Bottom