Neler Yeni

Laptop tavsiyesi istiyorum

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
45000
45 bin lira civarına laptop tavsiyesi yaparmısınız bu hafta sonu alacağım şarjı bir tık fazla giden model olursa çok iyi olur

Ben de laptop arayışındayım şarjı uzun giden, ofis istatistik uygulamaları sıklıkla kullanabileceğim, film indirebileceğim, depo bellek bakımından yüksek (sonradan değiştirilebilir) ve bi 10 sene kullanabileceğim laptop arıyorum. Şu an elimde 11 yıllık Sony vaio var işimi görüyor ama batarya ölü ve yavaşladı. Güncelleme zamanı geldi

bende başta iş/ofis bilgisayarı tarzı arıyordum ama artık ekran kartlı laptopta olabilir sadece sarjı bir tık iyi giden model olursa iyi olur( normalde oyuncu laptopları ne kadar sajı gider bilmiyorum ama) 45 bin civarına başka bir öneri varmı

bende başta iş/ofis bilgisayarı tarzı arıyordum ama artık ekran kartlı laptopta olabilir sadece sarjı bir tık iyi giden model olursa iyi olur( normalde oyuncu laptopları ne kadar sajı gider bilmiyorum ama) 45 bin civarına başka bir öneri varmı
Şarjı iyi giden laptop istiyorsanız amd işlemcili asus tuf veya hp victuslara bakın. Asus tuf 8 saat civarı gidiyor victus da 5-6 saat gider.

Ağır AAA oyunlar oynamayacaksanız Macbook, zenbook veyahut huawei olabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şarjı iyi giden laptop istiyorsanız amd işlemcili asus tuf veya hp victuslara bakın. Asus tuf 8 saat civarı gidiyor victus da 5-6 saat gider.
Asus TUF A15 'in şarjı baya gidiyordu.

Ağır AAA oyunlar oynamayacaksanız Macbook, zenbook veyahut huawei olabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Asus TUF A15 'in şarjı baya gidiyordu.
peki ekran kartı farkedermi

Geri