Selamlar, tavsiyen için teşekkürler. Gerçekten de bilgisayarın kağıt üstündeki özelliklerini çok iyi. Ancak, Erazer Türkiye'ye yeni girdi diye biliyorum servis süreçleri ve müşteri hizmetleri hakkında da pek bir bilgi bulamadım. Bu yüzden MSI almaya yönelmiştim. Sen bu bilgisayarı veya markanın başka bir modelini kullanıyor musun? Tecrübelerin nasıldı?Birtanem 5080 alsana
![]()
Erazer Beast 18 X1 Md62731 Intel Ultra 9 275hx 32gb Ram 2tb Ssd Rtx5080 18
Beast 18 X1 Md62731 Intel Ultra 9 275hx 32gb Ram 2tb Ssd Rtx5080 18ty.gl
Üst seviye model olduğu için forumda kullanan bulamazsın ama VECTOR A18 HX tasarım ve soğutma olarak çok iyi bir modeldir. Sorunsuz kullanırsın.
Üst seviye model olduğu için forumda kullanan bulamazsın ama VECTOR A18 HX tasarım ve soğutma olarak çok iyi bir modeldir. Sorunsuz kullanırsın.
100-150 gibi bir bütçeBütçe ne?
1 aya kalmaz kasa erir gider kasamı daha once erir işlemcimi, oylama yapmak lazım ben işlemci diyorum.Bunun yerine Erazer Beast 16 X1 Md62732 bu modeli sipariş ettim. Bu model için ne düşünüyorsunuz acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
100-150 gibi bir bütçe
Bu model farklı bir model benimkiyle kıyaslarken ne kadar doğru olur tartışılır. Ha derseniz ki marka sorunlu o zaman iş değişir. Benim baktığım videolarda işlemci ortalama 80-90 derecelerde geziyordu.1 aya kalmaz kasa erir gider kasamı daha once erir işlemcimi, oylama yapmak lazım ben işlemci diyorum.
Oyunda 100 dereceyi görüyor adam normal diyor neden bunu diyor sponsor olan markaya satılık olduğu için
Hocam bu paraları verip erazer marka laptop almak biraz değişik olmuş. Bu modelin yanlış hatırlamıyorsam kışın falan 4070 li modeli bütçesi daha kısık arkadaşlara önerildi 43k falandı galiba ki o dönemler 4060 laptoplar falan fiyatlar felaketti ama sizin karar bir değişik olmuş o bütçeye ama siz bilirsiniz tabi kiBu model farklı bir model benimkiyle kıyaslarken ne kadar doğru olur tartışılır. Ha derseniz ki marka sorunlu o zaman iş değişir. Benim baktığım videolarda işlemci ortalama 80-90 derecelerde geziyordu.bir de bu videodaki testlere bakabilirsiniz
Sunduğu donanımlar gerçekten çok iyi değil mi? Ekran kartı, işlemci ve yanında gelen soğutma kiti oldukça etkileyici görünüyor. Yoksa ben mi yanlış düşünüyorum (donanımsal olarak denk olduğu bilgisayarlar 300-500 arası seyrediyor)? Siz ne önerirsiniz, siparişi iptal edip farklı bir modele de dönecek zamanım hala var?Hocam bu paraları verip erazer marka laptop almak biraz değişik olmuş. Bu modelin yanlış hatırlamıyorsam kışın falan 4070 li modeli bütçesi daha kısık arkadaşlara önerildi 43k falandı galiba ki o dönemler 4060 laptoplar falan fiyatlar felaketti ama sizin karar bir değişik olmuş o bütçeye ama siz bilirsiniz tabi ki
Valla sunduğu donanım iyi ama ben karışmayayım hocam yaşayacağınız bir probleme vesile falan olurum da siz bildiğinizi yapın da şey dikkatimi çekti böyle donanıma sahip bir cihaz bir kere ağır olur e 330 watt şarj aleti de ağır bir de soğutma çantaya girerse 6 7 kiloyla gezmeye hazır olun hocam sadece bilmenizi istedim.Sunduğu donanımlar gerçekten çok iyi değil mi? Ekran kartı, işlemci ve yanında gelen soğutma kiti oldukça etkileyici görünüyor. Yoksa ben mi yanlış düşünüyorum (donanımsal olarak denk olduğu bilgisayarlar 300-500 arası seyrediyor)? Siz ne önerirsiniz, siparişi iptal edip farklı bir modele de dönecek zamanım hala var?