Neler Yeni

Laptop Temizliği

Yigitcan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Yiğitcan
Arkadaşlar Casper laptop`um var 8,9 aydır kullanıyorum ve son zamanlarda Normalden fazla ısındığını gözlemledim.Daha garantisi ve kaskosu devam ediyor laptopun. Ben şimdi fanları falan temizlemek için Arka kapağı çıkartsam Garanti dışı kalırmı Yoksa servis temizlik falan yapıyormu? Yardımcı olursanız sevinirim.

Birol Azak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Birol azak
Arkadaşlar Casper laptop`um var 8,9 aydır kullanıyorum ve son zamanlarda Normalden fazla ısındığını gözlemledim.Daha garantisi ve kaskosu devam ediyor laptopun. Ben şimdi fanları falan temizlemek için Arka kapağı çıkartsam Garanti dışı kalırmı Yoksa servis temizlik falan yapıyormu? Yardımcı olursanız sevinirim.
çoğu servisin kuralları farklı ama genelde arka kapağı sökünce garanti otomatik olarak devre dışı kalıyo

Waxen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Hüseyin Levent
Twitter
None
Facebook
None
Servisine göre değişir kankam . Ama temizlemeği bilmiyorsan yapma aletin varmı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Carl Johnson
Ben Hp laptop almıştım hepsiburadadan satıcı tarafından ssd ve ram yükseltmesi yapılmış ve garantim hala devam ediyor ama casper müşteri temsilcisi ile iletişim kurmanızı tavsiye ediyorum

Yigitcan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Yiğitcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Servisine göre değişir kankam . Ama temizlemeği bilmiyorsan yapma aletin varmı ?
Ya aleti var bide ram takviyesi yapacaktım ama garanti dışı kalmasın ben Bi müşteri hizmetlerini arıyım en iyisi Çok Saol Yinede

Yigitcan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Yiğitcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben Hp laptop almıştım hepsiburadadan satıcı tarafından ssd ve ram yükseltmesi yapılmış ve garantim hala devam ediyor ama casper müşteri temsilcisi ile iletişim kurmanızı tavsiye ediyorum
Çok Saol cevabın için İyi Akşamlar...

Waxen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Hüseyin Levent
Twitter
None
Facebook
None
Ya aleti var bide ram takviyesi yapacaktım ama garanti dışı kalmasın ben Bi müşteri hizmetlerini arıyım en iyisi Çok Saol Yinede
Aynen daha sağlıklı olur kankam :)

Top Bottom