Hiç degistirmediysen kurumuştur. Yenileyip bu sıcaklıklarda çok surmus ve kalitesiz macun kullanmissindir. Fan giriş çıkışları kirlenmişti vs. FAZ değişimli termal pedler var. Onlar en etkilisi. Macun istiyorsan mx 4, 6 kyronout vs falanLenıvı legion 5 3060 r7 5800 kullanıcısıyım
işlemcim valorant oynarken 100 gta 5 oynarken 101 derecelere çıkıyor asla 99a bile düşmüyor oyun içinde
fp termal macun önerir misiniz şimdiden çok teşekkürler
nereden yapacağım kanka bunutermal macun değişmeden önce işlemci limitlemeyi dener misin ?
55 veya 60 watt
en fazla sana 5 10 FPS kaybı olur ama sıcaklıklar güzel seviyeye düşecektir.
kyronout buna bakıyordum ben de tam mx4e göre daha iyiymiş öyle okudumHiç degistirmediysen kurumuştur. Yenileyip bu sıcaklıklarda çok surmus ve kalitesiz macun kullanmissindir. Fan giriş çıkışları kirlenmişti vs. FAZ değişimli termal pedler var. Onlar en etkilisi. Macun istiyorsan mx 4, 6 kyronout vs falan
faz değişimli termal ped de önerir misin bir de sana zahmetHiç degistirmediysen kurumuştur. Yenileyip bu sıcaklıklarda çok surmus ve kalitesiz macun kullanmissindir. Fan giriş çıkışları kirlenmişti vs. FAZ değişimli termal pedler var. Onlar en etkilisi. Macun istiyorsan mx 4, 6 kyronout vs falan
lenovo cihazların central yazılımı var orda bu ayarlar olması lazımnereden yapacağım kanka bunu
bu arada laptobun bakımı da geldi artık zaten o yüzden de istiyorum macun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kyronout buna bakıyordum ben de tam mx4e göre daha iyiymiş öyle okudum
faz değişimli termal ped de önerir misin bir de sana zahmet
Macun, bakim, temizlik vs yapıldı hala 100 derece görüyorsan termal ped denilebilir. Bakim, macun yenilmeden sonra sıcaklıklar normalse gerek yok. O derecelerde çok oynama anakart yakarsınnereden yapacağım kanka bunu
bu arada laptobun bakımı da geldi artık zaten o yüzden de istiyorum macun
kyronout buna bakıyordum ben de tam mx4e göre daha iyiymiş öyle okudum
faz değişimli termal ped de önerir misin bir de sana zahmet