Yardım Laptop touchpad sorunu.

EnsSng

80+
Reaksiyon skoru
35
Merhabalar
Elimde eski bir laptop var ve touchpad çalışmyor. Çalışmıyor kastım direk touchpad ile bir ayar yoktur. Kapatıp açmak için olan tuşa basıyorum bir tepki yok. Driver sitesinden fntuşları için ATK dirver indirdim diğer tüm fn tüşlerı çalışıyor fakat touchpad de bir tepki yoktur. 1 ay önce çalışıyordu fakat şuan yok. Laptopun içini açtım kablo çıkmıştır diye çıkmamış. Kabloyu çıkarttım iyice sildim geri taktım hala yok.
Top sizde ne yapabilirim.
Marka Model : ASUS X542BP

Merhabalar
Elimde eski bir laptop var ve touchpad çalışmyor. Çalışmıyor kastım direk touchpad ile bir ayar yoktur. Kapatıp açmak için olan tuşa basıyorum bir tepki yok. Driver sitesinden fntuşları için ATK dirver indirdim diğer tüm fn tüşlerı çalışıyor fakat touchpad de bir tepki yoktur. 1 ay önce çalışıyordu fakat şuan yok. Laptopun içini açtım kablo çıkmıştır diye çıkmamış. Kabloyu çıkarttım iyice sildim geri taktım hala yok.
Top sizde ne yapabilirim.
Marka Model : ASUS X542BP
aygıt yöneticisinden touchpad gibi bişey var onu sağ tıklayıp devredışı bırak diyin 10 saniye bekleyip tekrar etkinleştirin bende bu şekilde düzeldi

Windows da dokunmatik yüzey açık mı?
Şu driveri kurup dener misiniz?
https://drivers.plus/tr/asus-vivobo...hpad-driver-11-0-18-windows-10-64-bit/390487/
1702296104363.png

Şöyle bir hata aldım hocam.
aygıt yöneticisinden touchpad gibi bişey var onu sağ tıklayıp devredışı bırak diyin 10 saniye bekleyip tekrar etkinleştirin bende bu şekilde düzeldi
Efendim sıkıntı orda zaten öyle bir aygıt direk yoktur.

Hocam internette bir forumda TP yazılı kısmın anakarta bağlı olması gerektiği yazıyordu denedim fakat sonuç yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şuan bi format atıcam (düzelmedi)

Son düzenleme:
Hocam internette bir forumda TP yazılı kısmın anakarta bağlı olması gerektiği yazıyordu denedim fakat sonuç yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şuan bi format atıcam (düzelmedi)
Benim laptopta tuş ile kapatılıyormuş ona basmışım kapatmışım fark etmedim mesela umarım öyle bir durum değildir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,110
Üyeler
189,557
Son üye
shadow7213
Geri