Neler Yeni

Yardım Laptop um aşırı yavaş.

İCarL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Metehan Özel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Toplama - Donanımlar - Ekran hataları - Sistem Toplama.
Arkadaşlar laptopumda 3 adet anti-virüs uygulaması var, şu anda taramada yapılmıyor ancak çok fazla yavaşladı yardımınıza ihtiyacım var. (Laptop 2016 yılından beri hiç bkım yapılmadı.)

TİTAN.

80+ Platinum
Arkadaşlar laptopumda 3 adet anti-virüs uygulaması var, şu anda taramada yapılmıyor ancak çok fazla yavaşladı yardımınıza ihtiyacım var. (Laptop 2016 yılından beri hiç bkım yapılmadı.)
Kanka önce bakımını ve macun değişimi yap
sonra format at
kafan rahat olur

İCarL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Metehan Özel
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

LEFT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
LEFT
Pc de ayıptır söylemesi ama babamın iş için kullandığı 10k$ değerinde uygulama var silinirse hayatım mahvolur. O yüzden korkuyorum.
Kanka, lisansı sende yok mu? Tekrar indirirsin.

TİTAN.

80+ Platinum
Pc de ayıptır söylemesi ama babamın iş için kullandığı 10k$ değerinde uygulama var silinirse hayatım mahvolur. O yüzden korkuyorum.
Aga öyle bir pcden neden bilmediğin sitelere girersin ki
Babana durumu anlat tek çaren
Hangi uygulamalarla taratma yaptın

MrTito

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Burak
hocam birkere 3 tane antivirus uygulaması olması sağlıklı bir durum değil 2 tanesini silip 1 tanesini bırakmanızı tavsiye ederim. Format atamıyorsan en azından bir içini temizle macun değişimi yap .Bu kadar değerli veriler olan bir bilgisayarıda neden böyle dikkatsiz kullandın anlayamadım

İCarL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Metehan Özel
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Haklısınız hata bende, temizlemeyi önerdim ama veriler silinir diye korkuyor. Ayrıca lisans bizim değil babam eskiden çalıştı yerden almıştı ordan kalma yani silinirse daha geri gelmez. En azından nasıl sadece bu uygulamayı yedeklerim, pc çökse bile nasıl kurtarırım veya başka bi pc ye aktarabilirim?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Uygulama muhasebe uygulaması.

Son düzenleme:
Haklısınız hata bende, temizlemeyi önerdim ama veriler silinir diye korkuyor. Ayrıca lisans bizim değil babam eskiden çalıştı yerden almıştı ordan kalma yani silinirse daha geri gelmez. En azından nasıl sadece bu uygulamayı yedeklerim, pc çökse bile nasıl kurtarırım veya başka bi pc ye aktarabilirim?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Uygulama muhasebe uygulaması.
evet 3 Antivirüs çok fazla, sistemi karasızlaştırır çökmesine bile sebebiyet verebilirsin. aşağıya bıraktım okursun benim önerdiğim AV kaspersky :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Buğra Tufan
Bence format atmaman gerekiyorsa en azından temizlik ve macun değişimlerini yap. Bence buda faydalı olur. Fazla tozlandıysa ısındığı için olabilir. Havalarda sıcak zaten. Ben bile yavaş çalışıyorum :D

Top Bottom