Ellie Williams
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Rami yapabiliyorsan 8 yap,yapamıyorsan 6'da olur.Merhaba benim bir laptop'um var nasil bir upgrade yapabilirim oynadığım oyunlar düşük özelliklere sahip 10 20 fps bir artış sağlansa yeter bana.
İntel celeron N2840
İntel HD Graphics
DDR3 2 gb ram
500 gb HDD
Alıntıyı görüntüle
2. Ram slotu var napabiliriz.işlemci gömülü, ram tek slot. pek yapabileceğin bir şey yok. rami çıkarıp 4gb olanı alırsın ama 10-20 fps fark etmez.
yani 1 tane daha ram alırsın ama işlemci zaten esas sıkıntı. anakarta gömülü ve güçsüz bir işlemci. bence ram aldığına da değmez. ssd alıp günlük işleri hızlandırabilirsin.2. Ram slotu var napabiliriz.
DDR3Lramlerin voltajını öğren 1.35 v (low ya da DDR3L olarak geçer) yoksa 1.50 V mi ona göre anakartın da destekliyorsa 2 tane 4 GB ddr3 1600 mhz alabilirsin. Onun dışında bütçen varsa 240 civarı bir sata ssd alman bilgisayarda hız artışına sebep olur. Benim önerim bunlar
evet o zaman iş görür ve işin garibi şuan aynı ürün kargoda yarın teslim olacak bende aynı firmadan aldım laptop içinDDR3L
1.35v
CL 9
Bunu buldum iş görürmü
Samsung M471B5173QH0-YK0 4GB DDR3 1600 MHz CL11 Ram Fiyatları ve Özellikleri
Samsung M471B5173QH0-YK0 4GB DDR3 1600 MHz CL11 Ram en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.com
aynı satıcıdanevet o zaman iş görür ve işin garibi şuan aynı ürün kargoda yarın teslim olacak bende aynı firmadan aldım laptop için![]()
evet o zaman iş görür ve işin garibi şuan aynı ürün kargoda yarın teslim olacak bende aynı firmadan aldım laptop için
Mesaj otomatik birleştirildi:
aynı satıcıdan
5 10 fps bir artış görürmüyüm sence birde alıcağim ram cl 11 benimki cl 9 sıkıntı olurmu ?yani 1 tane daha ram alırsın ama işlemci zaten esas sıkıntı. anakarta gömülü ve güçsüz bir işlemci. bence ram aldığına da değmez. ssd alıp günlük işleri hızlandırabilirsin.
Ram yaklaşık sana 20-30 verir mümkünse 8 yap o takılı olan rami sat.Merhaba benim bir laptop'um var nasil bir upgrade yapabilirim oynadığım oyunlar düşük özelliklere sahip 10 20 fps bir artış sağlansa yeter bana.
İntel celeron N2840
İntel HD Graphics
DDR3 2 gb ram
500 gb HDD
Alıntıyı görüntüle
aynı model 2 tane veya tek bunu takarsan bir problem olacağını sanmıyorum. Yani FPS artışına gelirsek umarım olur5 10 fps artış görürmüyüm sence birde cl 11 sıkıntı olurmu
Kardeşim bu arada soğutmada bakır boru yokmu ? işlemcinin termal bakımınıda yap hdd kaç yıllık ?Merhaba benim bir laptop'um var nasil bir upgrade yapabilirim oynadığım oyunlar düşük özelliklere sahip 10 20 fps bir artış sağlansa yeter bana.
İntel celeron N2840
İntel HD Graphics
DDR3 2 gb ram
500 gb HDD
Alıntıyı görüntüle
aynen bende öyle yaptım. 2 tane 2 gb vardı onları satıp letgodan bu attığın üründen 2 tane aldım kargo ile toplam 320 liraya geldi. Bir adette Patriot Burst 240gb SSD aldım (forumda çok önerildi) ikisi de yarın elime ulaşacak faydasını göreceğimi düşünüyorum. Bütçe varsa aynı yolu deneyebilirsinRam yaklaşık sana 20-30 verir mümkünse 8 yap o takılı olan rami sat.