Yardım Laptop Üzerinde İnternetim Yavaş Telefonda Sorun Yok Neden Olur

DESMOND

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
298
Bilgisayarda internet çok yavaş youtube a girmiyor bile bazen. Ama telefondan 4k video açıyorum donmadan izliyorum. CMD komutları ile bazı ayarları sıfırladım ama her gün böyle. Neden olur nasıl çözerim?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Laptop'un eskiyse anca o kadar destekliyor olabilir.
Laptop eski evet de kullanıyorum bayadır sonradan oldu. Mesela şuan kötü ama 2 saat sonra iyi de olabiliyor. Wife sekmesi mesela komple gidiyor internet yok diyor sorun gider yapınca internete bağlanıyor vs. Sinirimi bozmaya başladı açıkçası

Bende de aynı sorun var wifi Kartı realtekti, sinir bozucu olduğu için onu söküp Intel ax200 satın aldım yine aynı sorun azalmakla birlikte devam etti işlemci Ryzen 7 3750h Asus Tuf 505dt
En son sorun internette bulduk yani

Bende de aynı sorun var wifi Kartı realtekti, sinir bozucu olduğu için onu söküp Intel ax200 satın aldım yine aynı sorun azalmakla birlikte devam etti işlemci Ryzen 7 3750h Asus Tuf 505dt
En son sorun internette bulduk yani
Gerekirse wife kartını iptal edip adaptör mü alsak ne yapsak. Şuan format atıyorum

Bilgisayarda internet çok yavaş youtube a girmiyor bile bazen. Ama telefondan 4k video açıyorum donmadan izliyorum. CMD komutları ile bazı ayarları sıfırladım ama her gün böyle. Neden olur nasıl çözerim?
2023 yazında da birden öyle olmuştu benim laptopta. Telefondan aynı internete bağlanıp usb ile laptopa o interneti paylaşıyordum yani modem gibi oluyordu. Sonra birden düzeldi. Ben de konu açmıştım ama hiçbir öneri işe yaramadı

2023 yazında da birden öyle olmuştu benim laptopta. Telefondan aynı internete bağlanıp usb ile laptopa o interneti paylaşıyordum yani modem gibi oluyordu. Sonra birden düzeldi. Ben de konu açmıştım ama hiçbir öneri işe yaramadı
İss de değiştirdim yeni Türknet e geçtim. 35mbps paket ama 24e sabitlenmiş. Kopma yaşanmaması için falanış. Altyapı +50 destekliyor ama port problemi var. Port talebi yapçam müdürlüğe gidip internetten memnun değilim genel olarak da ama laptopta 1080p bile izleyemiyorum çok saçma geliyor. Telefonda 2k video rahatça oynatıyor. 4k da telefonda da donuyor hız düşük geliyor. Eskiden başka port kullanırken 8k video bile akıp gidiyordu. Laptoptaki problemi de çözemiyorum. Wife adaptörü mü alsam diye düşünüyorum. Şimdi kablolu bağlantı yapıcam laptopa test edicem

• Beğen
Anlamadım şuanda hem wife hem kablolu aynı düzeyde ikiside 2k video açıyor 4k açmıyor. Ara ara kötüleşiyor galiba ama neden bilmiyorum

• Beğen
Anlamadım şuanda hem wife hem kablolu aynı düzeyde ikiside 2k video açıyor 4k açmıyor. Ara ara kötüleşiyor galiba ama neden bilmiyorum
Telefondan aynı interneti açıyorum usb ile internet paylaşımı yapıp laptopa takıyorum orada da wifi kapatıyorum. Ethernet mantığı

Telefondan aynı interneti açıyorum usb ile internet paylaşımı yapıp laptopa takıyorum orada da wifi kapatıyorum. Ethernet mantığı
Bunlarla uğraşmadan kalıcı bir çözüm arıyorum ama mecbur kalırsak deniycez bir şeyler. Bazen de internet ayarı komple gidiyor. Wife ağı bulunamadı diyor. Sorun gider den sıfırlama yapınca düzeliyor. Sorun gider yapmazsan kalıyor öyle.

• Beğen
Bunlarla uğraşmadan kalıcı bir çözüm arıyorum ama mecbur kalırsak deniycez bir şeyler. Bazen de internet ayarı komple gidiyor. Wife ağı bulunamadı diyor. Sorun gider den sıfırlama yapınca düzeliyor. Sorun gider yapmazsan kalıyor öyle.
Ben böyle kullanırken arada deniyordum birden düzelmişti.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,554
Üyeler
183,445
Son üye
WoXs
Geri