Laptop üzerine bir miktar ayran döküldü, açılmıyor.

Berali

80+
Reaksiyon skoru
1
İyi akşamlar arkadaşlar. Laptopumun üzerine az bir miktar ayran döküldü. Hemen aceleyle fişten çıkarttım. Windowsu kapatmaya çalışırken mavi ekran hatası verdi ve düğmesine basılı tutarak kapattım ardından arka kapağı açarak bataryayı ram i söktüm ve V şeklinde havlu üzerine koydum 5-6 saat bekledikten sonra açtığımda resimde işaretlediğim bölgeden duman ve barut kokusu gibi bir şey geldi. Şimdi açmıyorum yarın tamire götüreceğim şu anda yapılması gereken bir şey var mı yardımcı olur musunuz?

Ekler

• IMG_20230210_193911.jpg
    IMG_20230210_193911.jpg
    1.7 MB · Hit: 51
Şu an yapabileceğin bir şey yok. Asıl sorun aşmayı denemen olmuş.

hala nemliyken çalıştırdığın için kısa devre vermiş olabilir garantisi varsa da girmeyebilir ama şansını bi dene sıvı döktüm deme ama

İyi akşamlar arkadaşlar. Laptopumun üzerine az bir miktar ayran döküldü. Hemen aceleyle fişten çıkarttım. Windowsu kapatmaya çalışırken mavi ekran hatası verdi ve düğmesine basılı tutarak kapattım ardından arka kapağı açarak bataryayı ram i söktüm ve V şeklinde havlu üzerine koydum 5-6 saat bekledikten sonra açtığımda resimde işaretlediğim bölgeden duman ve barut kokusu gibi bir şey geldi. Şimdi açmıyorum yarın tamire götüreceğim şu anda yapılması gereken bir şey var mı yardımcı olur musunuz?
Hocam yetkili servis kullanıcı hatası der bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,307
Üyeler
186,463
Son üye
Recent
Geri