Yardım Laptop wifi simgesi ve internet gitti

Humshi

80+
Reaksiyon skoru
2
Asus tuf gaming fx506lh laptop'a sahibim bazen video izlerken wifi simgesi tamamen gidiyor aygıt yöneticisinde wifi bulunmuyor bile ve bilgisayarı yeniden açtıktan sonra ancak geri geliyor.

İlginiz için şimdiden teşekkürler.

Ekler

• 1.png
    1.png
    1.2 MB · Hit: 25
  • 2.png
    2.png
    906.3 KB · Hit: 23
  • 3.png
    3.png
    991.9 KB · Hit: 22
yazılımları günce tutun aygıt yöneticisi üzerinden wifi kartı güncel görünüyor mü

aygıt yöneticisinde wifi görünmüyor ise, wifi kart soketinde sorun olabilir. pc düştüyse ve sıvı teması olmuşsa olabilir.

yazılımları günce tutun aygıt yöneticisi üzerinden wifi kartı güncel görünüyor mü
Aygıt yöneticisinde wifi kartı hangisine karşılık geliyor bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aygıt yöneticisinde wifi görünmüyor ise, wifi kart soketinde sorun olabilir. pc düştüyse ve sıvı teması olmuşsa olabilir.
aslında aygıt yöneticisinde hangi bölüm wifi kartına karşılık geliyor bilmiyorum ama pc düşmedi ve sıvı teması olmadı

Biraz araştırma yaptığımda wifi kartının kronik sorunlu olduğunu fark ettim. Birçok kişi aynı sorundan şikayetçi. Kimi wifi kartının bulunduğu kısmı açıp temizleyerek sonuca ulaşmış, kimisi de mevcut sürücü güncellemelerini kaldırıp, eski sürücüden devam etmiş.

cihazın garantili ise içini açmanı önermem servise verebilirsin.

Biraz araştırma yaptığımda wifi kartının kronik sorunlu olduğunu fark ettim. Birçok kişi aynı sorundan şikayetçi. Kimi wifi kartının bulunduğu kısmı açıp temizleyerek sonuca ulaşmış, kimisi de mevcut sürücü güncellemelerini kaldırıp, eski sürücüden devam etmiş.
Desenize sıkıntılı olanı gittik bulduk :D WiFi kartını çıkarıp bende taktım öyle düzeldi ama tekrar olup olmayacağını bilemiyorum yazdıklarınızı istinaden 2 sorum olacaktı
1) Wifi kartının eski sürümünü nasıl bulabilirim ?
2) Bu kartın yerine marka ya da model kart takarsam çalışır mı ?

evet sürücü güncelleştir diye baktığında otomatik buluyor mu yoksa elle kurabilirsin yukarıda arkadaş sorunli diyor eski bir sürümde kurabilirsin
Güncelleştir dedim "Zaten Güncel" yazısı çıktı peki eski sürümüne nasıl ulaşabilirim ya da çözüm olur mu

cihazın garantili ise içini açmanı önermem servise verebilirsin.
Maalesef garantisi doldu cihazın.

“Arkadaşlar herkese merhaba, öncelikle bende ASUS TUF F 15 FX506l var. Aynı Wi-Fi kartına sahibim. Ben de bu sorunu yaşıyordum buradan bir arkadaş yazmış içini açıp bataryayı çıkardım açma kapatma tuşuna basılı tut statik elektriği atıyor falan diye ben denedim sorunsuz çalışıyor şu an deneyebilirsiniz.”

Birisi de böyle çözmüş. Enteresan işler.

Bu sürücü stabilmiş.

“Çözüm Wi-Fi kartını değiştirmek. Intel AX200NGW Wi-Fi 6 kartını aldım ve 6 aydır gram sorun yok”

Son düzenleme:
“Arkadaşlar herkese merhaba, öncelikle bende ASUS TUF F 15 FX506l var. Aynı Wi-Fi kartına sahibim. Ben de bu sorunu yaşıyordum buradan bir arkadaş yazmış içini açıp bataryayı çıkardım açma kapatma tuşuna basılı tut statik elektriği atıyor falan diye ben denedim sorunsuz çalışıyor şu an deneyebilirsiniz.”

Birisi de böyle çözmüş. Enteresan işler.

Bu sürücü stabilmiş.
Gerçekten de enteresan işler bilgisayarı araba gibi vurdurmaya benziyor ahahahha :D
Yardımınız için teşekkür ederim eski sürümü yükleyip deneyeceğim olursa oradan devam ederim.
Merak ettiğim başka wifi kartı taksam çalışır mı peki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,646
Üyeler
183,451
Son üye
Samet.35
Geri