Laptop'a Format Nasıl Atılır?

Rennes

80+ Gold
Reaksiyon skoru
12,138
Arkadaşlar soru başlıkta nasıl yapıldığını biliyporum ama sizden de öğreneyim teoride var ama pratikte yok yanlışlık yapmak istemiyorum. Hard core expert format atayım da biraz kendine gelsin laptop.
@Treyarch özellikle senden öğrenmek isterim sen teknik komularda çok detaylı yazıyon.

Arkadaşlar soru başlıkta nasıl yapıldığını biliyporum ama sizden de öğreneyim teoride var ama pratikte yok yanlışlık yapmak istemiyorum. Hard core expert format atayım da biraz kendine gelsin laptop.
@Treyarch özellikle senden öğrenmek isterim sen teknik komularda çok detaylı yazıyon.
Ben kendi atış şeklime göre yazayım.

W10 İSO sunu indir.

Rufusla yazıdır (mbr gtp uefi gibi olaylar var işte. Biliyorsundur)

Sonra bios tan flash belleği en üste çıkar. O şekil devamını anlatmak zor. İstersen yt de Burak Zeyntin'ci olması lazım onun anlatımı güzel, onu izle.

Formatın bir detayı olduğunu sanmıyorum.
En iyisi doğru yerden iso indirip flasha yazdırıp flashla sıfırdan kurulum yapmak en temizi bu.

Formatın bir detayı olduğunu sanmıyorum.
En iyisi doğru yerden iso indirip flasha yazdırıp flashla sıfırdan kurulum yapmak en temizi bu.
Laptop'ta ki Windows gitmiyordu değil mi? Çünkü orijinal fabrika çıkışlı W10 Yyüklü.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben kendi atış şeklime göre yazayım.

W10 İSO sunu indir.

Rufusla yazıdır (mbr gtp uefi gibi olaylar var işte. Biliyorsundur)

Sonra bios tan flash belleği en üste çıkar. O şekil devamını anlatmak zor. İstersen yt de Burak Zeyntin'ci olması lazım onun anlatımı güzel, onu izle.
Sağol.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,856
Üyeler
198,205
Son üye
selimwnchster
Geri