Neler Yeni

Laptop’a harici monitör bağlayıp GFN üzerinden oyun oynayabilir miyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Dt. Enes Sarıfakıoğlu
Bütçe
2160
Dostlar bu monitörü almayı düşünüyorum. Elimdeki laptop donanım açısından iyi değil bu yüzden oyunlarımı GeForce Now üzerinden oynuyorum. Artık ekran bana küçük gelmeye başladı O yüzden bu monitörü alıp laptopa HDMI ile bağlayıp GFN üzerinden oyun oynayabilir miyim? Monitör işinden fazla anlamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
Oynamanıza engel bir durum olduğunu sanmıyorum. Tek sorun aşırı eski cihazlarda YouTube'da 1080P 60Fps video izlerken bile kasıyor, nitekim Geforce NOW'da YouTube gibi işlediğinden dolayı donanımınız çok eskiyse sorun çıkartır. Onun haricinde, zaten Geforce NOW kullanıyorum sadece ekran değiştireceğim diyorsanız hiçbir sorun olacağını sanmıyorum.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dostlar bu monitörü almayı düşünüyorum. Elimdeki laptop donanım açısından iyi değil bu yüzden oyunlarımı GeForce Now üzerinden oynuyorum. Artık ekran bana küçük gelmeye başladı O yüzden bu monitörü alıp laptopa HDMI ile bağlayıp GFN üzerinden oyun oynayabilir miyim? Monitör işinden fazla anlamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Oynarsınız tabii ki hocam, monitör donanım değişikliği falan yapmıyor. Sadece görüntüyü veriyor. İsterseniz laptopunuzu sinemadaki projeksiyona bağlayın yine oynarsınız.

Top Bottom