Neler Yeni

Laptopa İşlemci alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
baturalp
Arkadaşlar benim laptopumda geforce mx110 i5 8265u 8gb ram var laptopa eğer işlemci alınıp takılabiliyormu takılabiliyorsa ekran kartımla uyumlu çalışıp fps'imi ciddi şekilde yükselticek bir işlemci önerir misiniz?.

Dõ man

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
565
İsim
Duman
Hayır takılamıyor.

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,199
İsim
Mustafa Enes Bulut
fps imi yükselticek birşeyler yokmudur ? rami yükseltmek dışında acaba çünki çok ihtiyacım var
benım yollardan gecıon kanka 3 -4 sene once bende eskı lapotpum ıcın donanımsal oalrak ne yukseltme yapabılırım dıye arastırıdım konular actım ama nafıle hıcbırsey bulamadım 4 sene sonunda yenı pc aldım az sabret sende yenısıne kavusacaksın neler hıssetıgını cok ıyı bılıyorum

Miragess

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Onur Tk
fps imi yükselticek birşeyler yokmudur ? rami yükseltmek dışında acaba çünki çok ihtiyacım var
Laptop a harici ekran kartı takabiliyorsun bir aparat ile ama pahalıdır baya o paraya değmez

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
baturalp
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
benım yollardan gecıon kanka 3 -4 sene once bende eskı lapotpum ıcın donanımsal oalrak ne yukseltme yapabılırım dıye arastırıdım konular actım ama nafıle hıcbırsey bulamadım 4 sene sonunda yenı pc aldım az sabret sende yenısıne kavusacaksın neler hıssetıgını cok ıyı bılıyorum
bu yazın iyi bir çalışıcam para toplicam olduğu kadarla bi kasa toplarım sonradan yavas yavas gelişir ya bir sürü güzel oyunum var fps im düşük böyle yöntemlere başvuruyorum işte

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,199
İsim
Mustafa Enes Bulut
bu yazın iyi bir çalışıcam para toplicam olduğu kadarla bi kasa toplarım sonradan yavas yavas gelişir ya bir sürü güzel oyunum var fps im düşük böyle yöntemlere başvuruyorum işte
aynı durum cs de bıle 20-30 fps alıodum

Top Bottom