MattJohn
80+ Bronze
Dahası
laptopun site sayfasında yazar hocam, herhangi bi sınır getirilmediyse 3e kadar bağlayabilirsinizMerhaba arkadaşlar, ASUS ROG Strix G16 laptopa kaç tane monitör bağlayabilirim? Monitörler eski bu arada, VGA DVI HDMI karışık, Displayport yok.
type c portunda display port yazıyor ya hocam, eğer her bi çıkış birimi farklı monitörü destekliyorsa macbook aparatlarından alabilirsiniz ben mesela bende macbook var, type cden bağlıyorum monitörü. Thunderboltlarda display port var ancak macbook aparatında hdmi çıkışı var, veya bulursanız direk type c to hdmi vs alabilirsinizHocam bir tane HDMI, diğer ikisini nasıl bağlıycam? O tarz bir bilgiyi bulamadım internette.
de zaten bence 3 monitör fazla olur laptopun ekranıyla 4 ekran yapıyor. hdmi + tek type cden görüntü alsanız 3 ekran her türlü her şeye yetertype c portunda display port yazıyor ya hocam, eğer her bi çıkış birimi farklı monitörü destekliyorsa macbook aparatlarından alabilirsiniz ben mesela bende macbook var, type cden bağlıyorum monitörü. Thunderboltlarda display port var ancak macbook aparatında hdmi çıkışı var, veya bulursanız direk type c to hdmi vs alabilirsiniz
Hocam ben de zaten 2 tane dış ekran bağlamayı düşünüyorum. Elimdeki monitörler eski ama, o type c yerine mesela VGA DVI çıkışı olan monitör takılır mı? Merak ettiğim bu.type c portunda display port yazıyor ya hocam, eğer her bi çıkış birimi farklı monitörü destekliyorsa macbook aparatlarından alabilirsiniz ben mesela bende macbook var, type cden bağlıyorum monitörü. Thunderboltlarda display port var ancak macbook aparatında hdmi çıkışı var, veya bulursanız direk type c to hdmi vs alabilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
de zaten bence 3 monitör fazla olur laptopun ekranıyla 4 ekran yapıyor. hdmi + tek type cden görüntü alsanız 3 ekran her türlü her şeye yeter
hocam olmayabilir ya, hiç denemedim onuHocam ben de zaten 2 tane dış ekran bağlamayı düşünüyorum. Elimdeki monitörler eski ama, o type c yerine mesela VGA DVI çıkışı olan monitör takılır mı? Merak ettiğim bu.
hocam olmayabilir ya, hiç denemedim onu
Tamamdır hocam, ben o sadece yeniler için çalışıyor sanıyordum.Laptopuna Type C to Display çevirci alarak 2 adet Type C üzerinden ekran bağlayabilirsin. Type C üzerinden ise Display Port desteği veriyor diye belirtmişler. Ancak denemek gerek. Bu ürünü alarak denemekten zarar gelmez.