Neler Yeni

Yardım Laptopa kola döküldü ne yapmam lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Ali Altıntaş
Laptopa kola döktüm dışta kalan sıvıları temizledim. Ters v şekline getirdim. Başka ne yapmam lazım?

SinanKk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Sinan
Laptopa kola döktüm dışta kalan sıvıları temizledim. Ters v şekline getirdim. Başka ne yapmam lazım?
Hocam teknik servis gibi yetkili mağazalar veya ürünü aldığınız mağazaya götürüp yaptırabilirsiniz içe kaçtıysa mecburen laptopu açmanız gerekebilir hata yapmamanız acısından bilgili bi bireye sorunu çözmesi için ürünü teslim edebilirsiniz

woizer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
muhammed mustafa gök
eğer içine kaçtıysa her saniye değerli ama fazla dökülmedi klavye kenarı fln dersen yaptıgın işlem doğru içini açmayı biliyorsan her parçayı açıp hafifışık gören yerde 1 gün bekletmeni öneririm

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Ali Altıntaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam teknik servis gibi yetkili mağazalar veya ürünü aldığınız mağazaya götürüp yaptırabilirsiniz içe kaçtıysa mecburen laptopu açmanız gerekebilir hata yapmamanız acısından bilgili bi bireye sorunu çözmesi için ürünü teslim edebilirsiniz
Tanıdığımız bir bilgisayarcı var işinde iyi ona götürücem yarın sabah artık
Mesaj otomatik birleştirildi:

eğer içine kaçtıysa her saniye değerli ama fazla dökülmedi klavye kenarı fln dersen yaptıgın işlem doğru içini açmayı biliyorsan her parçayı açıp hafifışık gören yerde 1 gün bekletmeni öneririm
Menteşe tarafına doğru döküldü. İçini açamam vidalar çok küçük şu anda ters v şeklinde koydum bekliyor. Yarın işinde iyi bir tamirciye götürücem artık

Top Bottom