Laptopa kola döküldü

eraydmrl

80+
Reaksiyon skoru
6
Asus tuf a15 fa507 laptobuma az önce kola döküldü hemen bilgisayari kapatıp bezle silip ters v şeklinde tuttum ne yapacağım garantisi gidiyor mu böyle alalı 1 ay oldu ne yapmam gerekiyor

Asus tuf a15 fa507 laptobuma az önce kola döküldü hemen bilgisayari kapatıp bezle silip ters v şeklinde tuttum ne yapacağım garantisi gidiyor mu böyle alalı 1 ay oldu ne yapmam gerekiyor
Yani kullanıcı hatası bence garanti kapsamına girmeyebilir

Öncelikle Geçmiş Olsun Diyorum Ve Bildiğim Kadarıyla Garanti Dışı Kalıyor Ama Tabi Daha Bilge Abilerimi Yanlışsam Düzeltirse Sevinirim.

Eğer bozulursa kullanıcı hatasına giriyor. Garantiye gönderdiğinde sıvı teması direk görürler. Milyonda birde olsa müşteri memnuniyeti için ücretsiz onarım yapıyorlar ama dediğim gibi milyonda bir.

inş bı sıkıntı olmaz ve duzelırse duzelırse tavsıyem laptoptan aranızda ufak bır mesafe koyarak ıcecek ıcın ben oyle yapıyorum

Laptobu açtım bataryayı çıkarttım çok ıslaklık yoktu kuruladım anakartı falan sildim anakartı tam çıkaramadım altına bakacaktım açtım şuan çalışıyor klavyedeki tuşlarda çalışıyor inşallah hiçbir sorun olmaz lütfen olmasın binbir zorlukla çalışıp aldım ben bu bilgisayarı :(

Laptobu açtım bataryayı çıkarttım çok ıslaklık yoktu kuruladım anakartı falan sildim anakartı tam çıkaramadım altına bakacaktım açtım şuan çalışıyor klavyedeki tuşlarda çalışıyor inşallah hiçbir sorun olmaz lütfen olmasın binbir zorlukla çalışıp aldım ben bu bilgisayarı :(
Bir dahakinde çok dikkatli olursun inş.
Tecrübe oldu bu sana.

Geçmiş olsun. Bundan 12 yıl önce Arçelik laptobum vardı aynı sekilde kola dökülmüştü,tabii ki kurtaramadim,anakart sıvı teması ile çöp oldu. Şu zamanlarda elinizdekinin kıymetini bilin.Ozellikle laptop kullanıcıları laptopta takılırken bir şeyler içmeyi seviyor. Dalgınlık oluşabilir.Masaustu kullanıcıları bu konuda rahat çok çok klavye gider.Bir şeyler içmek istediğiniz zaman laptoptan uzak yerde için sonra laptoba geçin, alışkanlık haline getirmeniz sizin yarariniza olur.Tekrardan geçmiş olsun

cok tesekkür ederim hala içim rahat degil inşallah ilerleyen saatlerde bir sıkıntı çıkmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,807
Üyeler
183,468
Son üye
Enginar06
Geri