Neler Yeni

Laptopa kola döküldü

eraydmrl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Eray DEMİREL
Asus tuf a15 fa507 laptobuma az önce kola döküldü hemen bilgisayari kapatıp bezle silip ters v şeklinde tuttum ne yapacağım garantisi gidiyor mu böyle alalı 1 ay oldu ne yapmam gerekiyor

Ellsy

80+ Bronze
Asus tuf a15 fa507 laptobuma az önce kola döküldü hemen bilgisayari kapatıp bezle silip ters v şeklinde tuttum ne yapacağım garantisi gidiyor mu böyle alalı 1 ay oldu ne yapmam gerekiyor
Yani kullanıcı hatası bence garanti kapsamına girmeyebilir

Necip5270392

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Necip5270392
Öncelikle Geçmiş Olsun Diyorum Ve Bildiğim Kadarıyla Garanti Dışı Kalıyor Ama Tabi Daha Bilge Abilerimi Yanlışsam Düzeltirse Sevinirim.

şahin doğan

80+ Platinum
Eğer bozulursa kullanıcı hatasına giriyor. Garantiye gönderdiğinde sıvı teması direk görürler. Milyonda birde olsa müşteri memnuniyeti için ücretsiz onarım yapıyorlar ama dediğim gibi milyonda bir.

SECTOSS

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Halit Efe Kaplan
inş bı sıkıntı olmaz ve duzelırse duzelırse tavsıyem laptoptan aranızda ufak bır mesafe koyarak ıcecek ıcın ben oyle yapıyorum

*CaptainVictory*

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
235
İsim
Zafer Baki Yıldız
öncelikle geçmiş olsun reis garanti kapsamına girmez

eraydmrl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Eray DEMİREL
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Laptobu açtım bataryayı çıkarttım çok ıslaklık yoktu kuruladım anakartı falan sildim anakartı tam çıkaramadım altına bakacaktım açtım şuan çalışıyor klavyedeki tuşlarda çalışıyor inşallah hiçbir sorun olmaz lütfen olmasın binbir zorlukla çalışıp aldım ben bu bilgisayarı :(

*CaptainVictory*

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
235
İsim
Zafer Baki Yıldız
Laptobu açtım bataryayı çıkarttım çok ıslaklık yoktu kuruladım anakartı falan sildim anakartı tam çıkaramadım altına bakacaktım açtım şuan çalışıyor klavyedeki tuşlarda çalışıyor inşallah hiçbir sorun olmaz lütfen olmasın binbir zorlukla çalışıp aldım ben bu bilgisayarı :(
Bir dahakinde çok dikkatli olursun inş.
Tecrübe oldu bu sana.

Rusty_Cohle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
887
İsim
Rusty
Geçmiş olsun. Bundan 12 yıl önce Arçelik laptobum vardı aynı sekilde kola dökülmüştü,tabii ki kurtaramadim,anakart sıvı teması ile çöp oldu. Şu zamanlarda elinizdekinin kıymetini bilin.Ozellikle laptop kullanıcıları laptopta takılırken bir şeyler içmeyi seviyor. Dalgınlık oluşabilir.Masaustu kullanıcıları bu konuda rahat çok çok klavye gider.Bir şeyler içmek istediğiniz zaman laptoptan uzak yerde için sonra laptoba geçin, alışkanlık haline getirmeniz sizin yarariniza olur.Tekrardan geçmiş olsun

eraydmrl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Eray DEMİREL
cok tesekkür ederim hala içim rahat degil inşallah ilerleyen saatlerde bir sıkıntı çıkmaz

Top Bottom