Yardım Laptopa ram nasıl takılır ?

Reaksiyon skoru
16
Hey dostlarım. Şimdi benim laptopta 8 GB Ram var. Ben 16 yapmak istiyorum. Rastgele 8 GB Ram alsam sıkıntı olur mu ? İçinde olan ramin aynısından mı almam gerekiyor yoksa ? Yoksa içindekini çıkartıp sıfırdan mı 8 + 8 Ram almam gerekiyor ?

Laptopun modelini araştırıp alacaksınız.

Hey dostlarım. Şimdi benim laptopta 8 GB RAM var. Ben 16 yapmak istiyorum. Rastgele 8 GB RAM alsam sıkıntı olur mu ? İçinde olan ramin aynısından mı almam gerekiyor yoksa ? Yoksa içindekini çıkartıp sıfırdan mı 8 + 8 RAM almam gerekiyor ?
laptopunda 2 tane ram slotu olduğuna emin ol yoksa boşuna ram parası vermiş olursun

Aynı rami alman gerekmiyor. Sallamış arkadaş. Sen bana CPU-Z ve Ramexpert uygulaması ss lerini at. Ben sana söyleyeceğim uygunundan alman gerekeni.

Cpu-z ve Ramexpert uygulamalarını indir
Aç ve ram ile ilgili görüntülediği yerleri ss le (prt scr yapıp painte kopyala kaydet çık. ardından foruma resim yükle yerinden onu seç yükler.)
Sonra foruma at. :D

Cpu-z ve Ramexpert uygulamalarını indir
Aç ve RAM ile ilgili görüntülediği yerleri ss le (prt scr yapıp painte kopyala kaydet çık. ardından foruma resim yükle yerinden onu seç yükler.)
Sonra foruma at. :D
Buyrun efenim

Ekler

• Adsız1.webp
    Adsız1.webp
    166 KB · Hit: 66
Memory ve SPD kısmını atmalısınız. :D
Ayrıca ramexpert uygulamasını da atarsanız daha iyi olur.

Memory ve SPD kısmını atmalısınız. :D
Ayrıca ramexpert uygulamasını da atarsanız daha iyi olur.
Kankam spd kısmı boş anlamadım xD SPD kısmında slotların hepsi boş. Memory kısmıda boş anlamadım valla :/
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu da ramexpert screenshot ı.

Ekler

• 999.webp
    999.webp
    94.8 KB · Hit: 69
  • 999999.webp
    999999.webp
    97.4 KB · Hit: 73
  • 999x.webp
    999x.webp
    85.1 KB · Hit: 68
Son düzenleme:
Hocam 2.slotunuzun var ve boş olduğundan emin olduktan sonra eğer güveniyorsanız bunu:

Garanti olsun istiyorsanız bunu: https://www.trendyol.com/kingston/8...p-4360748?boutiqueId=411304&merchantId=109239 alacaksınız. Takım işlemi kolay zaten. Siz ikinci bir boş slotunuzun varlığından emin olun. Cpu-z gösterirdi normalde ama hata olmuş bir daha kendi sitesinden temiz kurulum yapın ya da kasayı açıp fotoğraf gönderin bize.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Edit: İlk siteye güvenilir değil diyen bir çok insan var haberiniz olsun.

Hey dostlarım. Şimdi benim laptopta 8 GB RAM var. Ben 16 yapmak istiyorum. Rastgele 8 GB RAM alsam sıkıntı olur mu ? İçinde olan ramin aynısından mı almam gerekiyor yoksa ? Yoksa içindekini çıkartıp sıfırdan mı 8 + 8 RAM almam gerekiyor ?
Cpu-Z den ramın frekanslarına DDR kaç olduğuna bak ondan sonra al

Geri