Doğru modelin sürücüsünü indirdiğine emin misin?Merhabalar asusun vivobook marka laptopunu aldım ders için windowsu kurdum asusun sitesinden touchpad sürücüsü yüklüyorum ama olmuyor touchpad kullanılmıyor aynı şekilde internet ve bluetooth da kullanılmıyor
Evet hatta emin olmak için seri numarası girerek arattımDoğru modelin sürücüsünü indirdiğine emin misin?
w11 için indiriyorsan w10 olanı denemeni öneririm. İntel ise intel driver support assistans uygulaması sürücüleri buluyor kablo ile telefondan veya ethernet ile internet bağlarsan bu yöntemi de kullanabilirsin. Windows uptade de sürücüleri bulacaktır dediğim şekilde internete bağlarsan.Evet hatta emin olmak için seri numarası girerek arattım
Ethernet girişi yok laptopta telefonla oluyo muw11 için indiriyorsan w10 olanı denemeni öneririm. İntel ise intel driver support assistans uygulaması sürücüleri buluyor kablo ile telefondan veya ethernet ile internet bağlarsan bu yöntemi de kullanabilirsin. Windows uptade de sürücüleri bulacaktır dediğim şekilde internete bağlarsan.
telefonun destekliyorsa kablo ile mobil veriyi hatta telefonun bağlı oldugu wifi'i paylaşabilirsin.Ethernet girişi yok laptopta telefonla oluyo mu
Kral teşekkür ediyorum sayende hallettim sağol varoltelefonun destekliyorsa kablo ile mobil veriyi hatta telefonun bağlı oldugu wifi'i paylaşabilirsin.