Neler Yeni

Yardım Laptopa usb ses kartı taksam çalışır mı

OneMqn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Erhan Yılmaz
Öncelikle merhaba laptopta galiba jac girişi bozuldu çünkü sadece sağ kulaklığa ses geliyor. Laptopun garantisi var ama şuan götüremeyecek durumdaykm bundan dolayı internetten bir ses kartı almayı planlıyorum ama ses kartı alsam ve usb ile taksam bi sıkıntı çıkar mı ve çalışır mı?

Canbazx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Berkay
İlgilendiği Kategoriler
pc donanım-otomobiller
kulaklığın bozulmuş olabilir başka kulaklıkla veya aux kablosuyla dene, ses girişini kulak çubuğuyla temizle düzelmezse ses kartı alabilirsin laptopta çalışır ama ses yöneticisinden ayar yapman gerekir. ben olsam garantiye yollardım ama malum homeofis ve calı dersler cabası

OneMqn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Erhan Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kulaklığın bozulmuş olabilir başka kulaklıkla veya aux kablosuyla dene, ses girişini kulak çubuğuyla temizle düzelmezse ses kartı alabilirsin laptopta çalışır ama ses yöneticisinden ayar yapman gerekir. ben olsam garantiye yollardım ama malum homeofis ve calı dersler cabası
Farklı bir kulaklıkla daha denedim ama malesef düzelmedi. İçinide temizledim ama yine düzelmedi. Şuan için tek çare yeni ses kartı almak. 100 TL'ye kadar 7.1 ses kartı önerin var mıydı.

Canbazx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Berkay
İlgilendiği Kategoriler
pc donanım-otomobiller
Farklı bir kulaklıkla daha denedim ama malesef düzelmedi. İçinide temizledim ama yine düzelmedi. Şuan için tek çare yeni ses kartı almak. 100 TL'ye kadar 7.1 ses kartı önerin var mıydı.

OneMqn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Erhan Yılmaz
Tkz markasını ilk defa gördüm ondan dolayı pek düzgün olacağını zannetmiyorum s-linkin şöyle bir ürününü buldum acaba bu üründe microfonda bi cızırtı olur mu veya kulaklığı verdiği ses çok mu kötü olur.

Canbazx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Berkay
İlgilendiği Kategoriler
pc donanım-otomobiller
Farklı bir kulaklıkla daha denedim ama malesef düzelmedi. İçinide temizledim ama yine düzelmedi. Şuan için tek çare yeni ses kartı almak. 100 TL'ye kadar 7.1 ses kartı önerin var

Tkz markasını ilk defa gördüm ondan dolayı pek düzgün olacağını zannetmiyorum s-linkin şöyle bir ürününü buldum acaba bu üründe microfonda bi cızırtı olur mu veya kulaklığı verdiği ses çok mu kötü olur.
,
fiyatı uygun alıp denersin ayarlarını yaparsın eğer sorun düzelmezse garantiye vermekten başka bir çare yok, yorumları iyi gibi herangi bir sorun olacağını sanmıyorum

OneMqn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Erhan Yılmaz
fiyatı uygun alıp denersin ayarlarını yaparsın eğer sorun düzelmezse garantiye vermekten başka bir çare yok, yorumları iyi gibi herangi bir sorun olacağını sanmıyorum
Ayarları nasıl yapabilirim

Canbazx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Berkay
İlgilendiği Kategoriler
pc donanım-otomobiller
Ayarları nasıl yapabilirim
çoğu tak çalıştır özellikli oluyor ayar yapmana gerek kalmayabilir.çalışmazsa windowsun ses yöneticinden harici katı bulup etkinleştir demen yeterli olacaktır

OneMqn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Erhan Yılmaz
çoğu tak çalıştır özellikli oluyor ayar yapmana gerek kalmayabilir.çalışmazsa windowsun ses yöneticinden harici katı bulup etkinleştir demen yeterli olacaktır
Tamamdır çok teşekkür ederim. Kusura bakma zamanını aldım iyi akşamlar dilerim.

Canbazx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Berkay
İlgilendiği Kategoriler
pc donanım-otomobiller
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri