ben saf güce baktığım için 3070 Ti derim DLSS Ready Or Not gibi oyunları çamur yapabiliyor.Vallahi hocam haklısınız güncellik ve dlss açısından rtx 4070 tavsiye ederim ben.
valla technopatta bana laf edenlerin çoğu sustu üstüme oynadılar sadece isteyen linçlesin benim kapı gibi kanıtlarım var gerçekler değişmiyor linçleyince dediklerim bir bir çıkıyor 14.nesil ile alakalı cihaz tv ya da benim tabirim ile victus tv ye bakmayın sponsor ve iş ortaklığı var.Vallahi hocam birde Technopatta konu açın bu konuyla ilgili isterseniz linç yersiniz muhtemelen.
benim victus konusun biliyorsunuzdur belki onu ben technopat ve techolayda da açtım 2 sinde de kaldırıldı maalesef diğer tartıştıklarım da monster ile alakalı tartışmamı okumak istiyorsanız sadece burda ki konum var.Bilmiyorum hocam ben öneririm şahsen hangi konuda tartıştınız link atarmısın.
aynı gözün laciverti lafından sonra konu ve seninle olan alakamı kesip göz ardı et tuşuna bastım victus alınaynı gözün laciverti omen da daha fazla limit var hatta deli dehşet limitlere sahip ama paneli çok güzeldi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
157 watt çekmesi gerekirken ne hikmet ise 92 watt çekiyor neresi abartılacak değil? 8BD4 ve 8BD5 ler de 65 watt limit var bu 8C99 olması lazım.
92 watt'ı da UV ile çektiriyoruz normalde 90 watt.
bu arkadaşın ne çektiğinden haberiniz yok asla önermiyorum.
isterseniz iç yapısını atayim kronik problemleride bolca var Hall Effect sensörü gibi.aynı gözün laciverti lafından sonra konu ve seninle olan alakamı kesip göz ardı et tuşuna bastım victus alın![]()