Neler Yeni

laptopda i7 versiyonu i5 yerine tercih edilmeli mi

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,397
İsim
Eren
Vallahi hocam haklısınız güncellik ve dlss açısından rtx 4070 tavsiye ederim ben.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,231
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
3070 Ti daha güçlü ya da eşit onu geçtim nitro 5 serisi victus serisine nazaran kat ve kat daha iyi bir seri.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Vallahi hocam haklısınız güncellik ve dlss açısından rtx 4070 tavsiye ederim ben.
ben saf güce baktığım için 3070 Ti derim DLSS Ready Or Not gibi oyunları çamur yapabiliyor.

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,397
İsim
Eren
Vallahi hocam birde Technopatta konu açın bu konuyla ilgili isterseniz linç yersiniz muhtemelen.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,231
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Vallahi hocam birde Technopatta konu açın bu konuyla ilgili isterseniz linç yersiniz muhtemelen.
valla technopatta bana laf edenlerin çoğu sustu üstüme oynadılar sadece isteyen linçlesin benim kapı gibi kanıtlarım var gerçekler değişmiyor linçleyince dediklerim bir bir çıkıyor 14.nesil ile alakalı cihaz tv ya da benim tabirim ile victus tv ye bakmayın sponsor ve iş ortaklığı var.

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,397
İsim
Eren
Bilmiyorum hocam ben öneririm şahsen hangi konuda tartıştınız link atarmısın.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,231
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
techolay'da da olay böyle laf eden gene sustu istediği kadar ucuz olsun alternatifini bulabilirim bir şekilde sorunsuz kullanım istiyorsanuz G serisi monster (semruk dışında) dell g serisi gigabyte g serisi hp victus ve pavalion serisi msi katana-thin-cyborg ve unuttuğum çoğu modelden uzak durun.

Bilmiyorum hocam ben öneririm şahsen hangi konuda tartıştınız link atarmısın.
benim victus konusun biliyorsunuzdur belki onu ben technopat ve techolayda da açtım 2 sinde de kaldırıldı maalesef diğer tartıştıklarım da monster ile alakalı tartışmamı okumak istiyorsanız sadece burda ki konum var.

https://forum.donanimarsivi.com/konu/victus-16-sen-necisin-haci.893876/ sağlam konudur okumanızı şiddetle tavsiye ederim.

Lian_GR

80+
aynı gözün laciverti omen da daha fazla limit var hatta deli dehşet limitlere sahip ama paneli çok güzeldi.

157 watt çekmesi gerekirken ne hikmet ise 92 watt çekiyor neresi abartılacak değil? 8BD4 ve 8BD5 ler de 65 watt limit var bu 8C99 olması lazım.

92 watt'ı da UV ile çektiriyoruz normalde 90 watt.

bu arkadaşın ne çektiğinden haberiniz yok asla önermiyorum.
aynı gözün laciverti lafından sonra konu ve seninle olan alakamı kesip göz ardı et tuşuna bastım victus alın :D

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,231
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
aynı gözün laciverti lafından sonra konu ve seninle olan alakamı kesip göz ardı et tuşuna bastım victus alın :D
isterseniz iç yapısını atayim kronik problemleride bolca var Hall Effect sensörü gibi.

4 fan çıkışlı modellerinde hall effect sensörü heat sinklerin yanında olduğu için saçma değerler gösterip klavyenin çalışmaması ekranın kapanması gibi problemler ile karşılaşabilirsiniz limitler de de saçmalayıp 45 watt çektirebilir.

dostlar ben bir şey diyor isem sallamam görmüşümdür diyorumdur dayanak olmadan demem ben bunu.

şu gördüğünüz dostumuz problem yaratıyor o mavi kablo fark etiyseniz iç yapısı Victus ile tamamen aynı neredeyse farkları yüzeysel bakarsak 1 tane daha hava çıkışı olması.

Ekler

• image6.jpeg
    image6.jpeg
    285.5 KB · Hit: 24
Son düzenleme:
Bu victusta sadece benim cihazda olan problemi Müşteri hizmetleri. Problemden saymayıp bana hız aşırtma yapabilirsiniz ama biz karışmayız dediler. Düşünün. Adamlara diyorum peki neden bu problem ayn victus kullanıcılarında yokta bende var? Diyorlar bu normal. Falan filan. İnsan servise davet eder kontrol ettirmek için..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,046
Üyeler
167,925
Son üye
doktorzx
Top Bottom