Neler Yeni

Yardım Laptoplar İçin İşlemci ve GPU Testleri

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir
Selamlar dostlar. Alacağım laptopta r5 4600h ve 1650 ti bulunmakta.
Ben bu bilgisayara Prime95 ve Furmark testi yapsam bir sıkıntı olur mu?
Laptoplarda ortalama gpu ve cpu dereceleri nelerdir?
Yardımcı olursanız sevinirim.
@White Ravens @intel pentium

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Olmaz tabii ki niye olsun? Genelde 80 civarı gezer laptoplar.
Peki bu testleri yaparken mavi ekran yersem veya sıcaklık 90-95 dereceleri görürse ne yapmalıyım? Garantiye gönderirken hangi sorunu belirterek göndermeliyim?

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Peki bu testleri yaparken mavi ekran yersem veya sıcaklık 90-95 dereceleri görürse ne yapmalıyım? Garantiye gönderirken hangi sorunu belirterek göndermeliyim?
Dostum ben kartıma 1500 mhz O.C yaptım kaldırdı, hiçbir şey olmadı. FurMark falanda da bir şey olmadı. Eski bilgisayarda ise yaptığımda dayanamıyordu ve sıcaklıktan falan kapanıyordu kendi kendine. Ondan sonra açıyordun bitiyordu. Yanmaz merak etme. 90-95 dereceyi görürse bir şey olmaz. Çok aşırı yükte soğutması iyi olmayan ve eski laptoplar o yükü görüyor. Yeni alacağın oraya kadar çıkmaz, merak etme.

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum ben kartıma 1500 mhz O.C yaptım kaldırdı, hiçbir şey olmadı. FurMark falanda da bir şey olmadı. Eski bilgisayarda ise yaptığımda dayanamıyordu ve sıcaklıktan falan kapanıyordu kendi kendine. Ondan sonra açıyordun bitiyordu. Yanmaz merak etme. 90-95 dereceyi görürse bir şey olmaz. Çok aşırı yükte soğutması iyi olmayan ve eski laptoplar o yükü görüyor. Yeni alacağın oraya kadar çıkmaz, merak etme.
Teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,879
Üyeler
164,741
Son üye
sillygoose
Top Bottom