Neler Yeni

Çözüldü✓ Laptopta Nvidia Ekran Kısmı Yok Monitör ile düzelirmi?

Kaanwqade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Kaan
Merhaba Monster Laptopum Var ve nvidia denetim masasında ekran ayarları yok bende monitör alacağım msi g244pf e2 düşünüuorum bilgisayarımda hdmi 2.1 ve type c girişi 1.4 dp destekliyor bu çıkışlarla monitör bağlayınca dahili gpudan mı çeker yoksa nvidia gpusundanmı nvidiadan görüntü alınca bu ayarların geleceğini düşünüyorum bilgisayarımda mux yok

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,329
İsim
Semih Boran
Merhaba Monster Laptopum Var ve nvidia denetim masasında ekran ayarları yok bende monitör alacağım msi g244pf e2 düşünüuorum bilgisayarımda hdmi 2.1 ve type c girişi 1.4 dp destekliyor bu çıkışlarla monitör bağlayınca dahili gpudan mı çeker yoksa nvidia gpusundanmı nvidiadan görüntü alınca bu ayarların geleceğini düşünüyorum bilgisayarımda mux yok
HDMI olan NVIDIA, Type-C ise Intel. O yüzden HDMI kullanmak zorundasın (NVIDIA için).

Kaanwqade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
HDMI olan NVIDIA, Type-C ise Intel. O yüzden HDMI kullanmak zorundasın (NVIDIA için).
bu dediğim monitörün fiyatı artmış bunu almak istiyorum fpsim 200 250 arası akıcı olurmu oyun 240 hz den fps düşük ya sıkıntı yaparmı
birde laptopum hdmi 2.1 destekliyor bu monitörde 2.1 destekliyor 240 hz alırmıyım

Mesaj otomatik birleştirildi:

240 hz monitör alıp 200 250 arası fps alırsak kasma yaşarmıyız

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,329
İsim
Semih Boran
bu dediğim monitörün fiyatı artmış bunu almak istiyorum fpsim 200 250 arası akıcı olurmu oyun 240 hz den fps düşük ya sıkıntı yaparmı
birde laptopum hdmi 2.1 destekliyor bu monitörde 2.1 destekliyor 240 hz alırmıyım

240 hz monitör alıp 200 250 arası fps alırsak kasma yaşarmıyız
HDMI 2.1 kabloyla bağlarsanız, olur. Akıcı olur, evet.

OrkunJJ

80+ Silver
Mux yok ise, Nvidia Optimus özelliği var mı ona bak. O da yok ise malesef monitör bağladığında da dahili grafik üzerinden görüntü verir.

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,329
İsim
Semih Boran
Mux yok ise, Nvidia Optimus özelliği var mı ona bak. O da yok ise malesef monitör bağladığında da dahili grafik üzerinden görüntü verir.
Bu ne biçim bir öneri? NVIDIA Optimus, 13 yıldan bile daha eski bir zamanda standart olmuş bir şey. Günümüzdeki bütün NVIDIA'lı PC'ler böyle.

Kaanwqade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu ne biçim bir öneri? NVIDIA Optimus, 13 yıldan bile daha eski bir zamanda standart olmuş bir şey. Günümüzdeki bütün NVIDIA'lı PC'ler böyle.
oyunlarda nvidia gpusunu kullanıyor hdmidan da nvididan vereceğini düşünüyorum her türlü performans aynı olacak sonuçta

o kadarda değil optimus tabii ki var

Bu ne biçim bir öneri? NVIDIA Optimus, 13 yıldan bile daha eski bir zamanda standart olmuş bir şey. Günümüzdeki bütün NVIDIA'lı PC'ler böyle
hdmi ile bağlayınca bu ekran kısmı gelirmi renk ayarları çözünürlük falan arkadaş optimus demiş ama oda var tabi 3d ayarlardan yapılmıyormu

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,329
İsim
Semih Boran
oyunlarda nvidia gpusunu kullanıyor hdmidan da nvididan vereceğini düşünüyorum her türlü performans aynı olacak sonuçta

o kadarda değil optimus tabii ki var

hdmi ile bağlayınca bu ekran kısmı gelirmi renk ayarları çözünürlük falan arkadaş optimus demiş ama oda var tabi 3d ayarlardan yapılmıyormu
Evet, masaüstü bilgisayarlar ile aynı olacak çünkü görüntü işini üstlenen NVIDIA olacak Intel yerine.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,064,267
Üyeler
169,096
Son üye
sangueisback
Top Bottom