Model nedir?Merhaba bende tek depolama slotlu laptop var videolardan öğrendim. Ondada zaten M2 SSD var. M2 değiştirmek istemiyorum çok masraflı olur sizce en mantıklı yöntem nedir?
Evet o yöntemi bende biliyorum ama maalesef yeni çıkan bir model olduğu için CD ROM yok Sağolya benim bildiğim bi yöntem var ama ne kadar verimlidir bilemem internette cd rom u (eğer laptopunuzda varsa) sata yuvasına dönüştüren bir aparatlar var bu aparatlara sata ssd veya harddisk takabiliyorsunuz
Baktığım kadarıyla sadece m2 yuvası var. M2 almak dışında şansınız yok gibi görünüyor.Huawei Matebook D14
cd rom un da olmadığına göre başka bir şansın yok gibiEvet o yöntemi bende biliyorum ama maalesef yeni çıkan bir model olduğu için CD ROM yok Sağol
Bilgisayarda CD okuyucu varsa onu iptal edip SATA disk takabilirsin veya taşınabilir disk kullanacaksın.Merhaba bende tek depolama slotlu laptop var videolardan öğrendim. Ondada zaten M2 SSD var. M2 değiştirmek istemiyorum çok masraflı olur sizce en mantıklı yöntem nedir?