Hocalarım bu pc yi bu fiyata buldum belkide çok kısa süreli bi fiyattır oyuzden acilen yardımınız lazım.
Ekran yenileme hızı, Ram slot sayısı vs pek bişey bulamadım. Bu konular hakkında bilgisi olanları ve bilgisayar hakkında yorumlarınızı beklerim
Ram çift slot, biri dolu 8gb 3200mhz. Ekran 120hz freesync destekli. İşlemci 6c 12t R5 4600H. Detaylı bilgi için:
Hocalarım bu pc yi bu fiyata buldum belkide çok kısa süreli bi fiyattır oyuzden acilen yardımınız lazım.
Ekran yenileme hızı, Ram slot sayısı vs pek bişey bulamadım. Bu konular hakkında bilgisi olanları ve bilgisayar hakkında yorumlarınızı beklerim
Hocam çok sağolasın birde bu attığın linkteki özellikler olduğuna eminsin değilmi ? Fiyatına göre yorumunu da almak isterim hocamRam çift slot, biri dolu 8gb 3200mhz. Ekran 120hz freesync destekli. İşlemci 6c 12t R5 4600H. Detaylı bilgi için:
IdeaPad,IdeaPad Gaming 3 15ARH05,Model:82ey00cgtx
psref.lenovo.com
Evet hocam, site lenovonun kendi sitesi zaten. Model numarasını kopyalayıp siteye yapıştırmanız yeter. Tüm bilgiler önünüze dökülür. Bu fiyata çok iyi bence, 4600H 10750H ile yarışan bir işlemci. Tek eksisi 1650, keşke ti olsaydı, o da bu fiyata kabul edilebilir.Hocam çok sağolasın birde bu attığın linkteki özellikler olduğuna eminsin değilmi ? Fiyatına göre yorumunu da almak isterim hocam
Çok Sağolasın hocamEvet hocam, site lenovonun kendi sitesi zaten. Model numarasını kopyalayıp siteye yapıştırmanız yeter. Tüm bilgiler önünüze dökülür. Bu fiyata çok iyi bence, 4600H 10750H ile yarışan bir işlemci. Tek eksisi 1650, keşke ti olsaydı, o da bu fiyata kabul edilebilir.
Bobin. Sesi coilwhine değil mi?Lenovo IdeaPad gaming modellerde bobin zırıltısı sesi duyan çok var. Performansa etki etmez ve cihaza zarar vermez ama rahatsız olmamak için cihazı kullanırken kulaklık takmanızı önerirm. Onun harici üzmez , gayet kaliteli bir laptop.
Bobin. Sesi coilwhine değil mi?
Hocam her cihazda varmı? Redditte sadece intel olanlarda olduğu yazıyordu. Amdde hiç duymadım.Aynen. Cihaza bir zararı yok.
Hocam onu almayın aynı paraya daha iyisi var https://www.epey.com/laptop/hp-pavilion-gaming-15-ec1008nt-1u6b7ea.html pardon ben indirimi görmedim
Hocam her cihazda varmı? Redditte sadece intel olanlarda olduğu yazıyordu. Amdde hiç duymadım.
Senin ki düz hesap 9.5k arkadaşın attığı 7kHocam onu almayın aynı paraya daha iyisi var https://www.epey.com/laptop/hp-pavilion-gaming-15-ec1008nt-1u6b7ea.html pardon ben indirimi görmedim![]()
ha bende o linkten sonrasını görmedim kb.Senin ki düz hesap 9.5k arkadaşın attığı 7k
Unutmuşum hocam kusura bakmayın. Bayadır yoktunuz üstündende baya konu geçti unutmuşum vallaHocam hatırlıyorsanız technopatta da bir konuda konuşmuştuk, bir arkadaş bunun ryzen 5 4600h olanını kullandığını ve aynı sesi duyduğunu söylemişti ama yine de cihazdan çok memnun kaldığını söylemişti. Konuyu bulursam link atarım.