Fuat Selim
80+
- Reaksiyon skoru
- 6
Bugün bir isim olduğu için loptopumu bilgidayarciya verdim acaba parça çalınırsa anlayabilirmiyim veya nasıl anlarım
sistemde bulunan önceki ekipmanları biliyorsanız geldiğinde karşılaştırma yapın (ramlerin mhz vs ) kardeşim 8gb ram kastırıyodu onu aldım olayına dönmesinBugün bir isim olduğu için loptopumu bilgidayarciya verdim acaba parça çalınırsa anlayabilirmiyim veya nasıl anlarım
sistemde bulunan önceki ekipmanları biliyorsanız geldiğinde karşılaştırma yapın (ramlerin mhz vs ) kardeşim 8gb ram kastırıyodu onu aldım olayına dönmesin
yeterli olur, bilgisayarınız geldiğinde aynı ekranı açıp karşılaştırma yapın fark görürseniz basın dükkanıMesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bunları çektim
Sağolun beler rahatsız ettimyeterli olur, bilgisayarınız geldiğinde aynı ekranı açıp karşılaştırma yapın fark görürseniz basın dükkanı![]()
rica ederim ne demekSağolun beler rahatsız ettim
kanka sonucu buraya yaz eğer bir fark varsa babanı,anneni,abini falan işte gidin adama söyleyin böyle böyle diye.Sağolun beler rahatsız ettim
Yarin saat 17:00 da yine buraya güncelleme yaparımkanka sonucu buraya yaz eğer bir fark varsa babanı,anneni,abini falan işte gidin adama söyleyin böyle böyle diye.
etiketle kanka beni ve yardımcı olan arkadaşı.Yarin saat 17:00 da yine buraya güncelleme yaparım
Tamam knkm sağolun cidden teşekkür ederimetiketle kanka beni ve yardımcı olan arkadaşı.