Neler Yeni

Laptop'u Düğmesine Basmadan Açmak

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,052
İsim
Ömer Murat KARACA
Arkadaşlar merhaba. Laptopu ilk görseldeki şekilde kasa gibi kullanıyorum. Her açışımda ekranı kaldırıp düğmeye basıp geri ekranı kapatmaya üşeniyorum, buna daha kolay bir yol arıyorum😅 Bunu istememdeki asıl amaç laptopu 2. görseldeki gibi bir standa koyup monitörün arkasına gizlemek. Şuan hem kablo karmaşası, hem buzdolabının üstü işgal oluyor. Cihaz Tuf A15 2023 Laptop. Şimdiden teşekkür ederim.
WhatsApp Görsel 2024-11-15 saat 20.36.17_3359d37a.jpg
61TgY7v-jxL._AC_UF1000,1000_QL80_.jpg

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,471
İsim
Sarp Yılmaz
Laptop kapağı kapalı olduğu müddetçe çalıştıramazsınız ki hocam kapak kapalıyken sistem uyku moduna ondan geçer zaten :) ayarı açtıysanız onun dışında bir seçenek yok diye biliyorum

lappelduvide

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
744
İsim
lappelduvide
Arkadaşlar merhaba. Laptopu ilk görseldeki şekilde kasa gibi kullanıyorum. Her açışımda ekranı kaldırıp düğmeye basıp geri ekranı kapatmaya üşeniyorum, buna daha kolay bir yol arıyorum😅 Bunu istememdeki asıl amaç laptopu 2. görseldeki gibi bir standa koyup monitörün arkasına gizlemek. Şuan hem kablo karmaşası, hem buzdolabının üstü işgal oluyor. Cihaz Tuf A15 2023 Laptop. Şimdiden teşekkür ederim.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Wake On Lan araştır ;)

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,052
İsim
Ömer Murat KARACA
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Laptop kapağı kapalı olduğu müddetçe çalıştıramazsınız ki hocam kapak kapalıyken sistem uyku moduna ondan geçer zaten :) ayarı açtıysanız onun dışında bir seçenek yok diye biliyorum
Kapak kapatıldığında diye bir seçenek var, kapat kapatıldığında hiçbir şey yapma seçili. Bu sayede laptopun kendi ekranı ve kapak kapalı şekilde sadece monitörden kullanabiliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Wake On Lan araştır ;)
Teşekkür ederim, yanlış anlamadıysam bağlı olduğum ağ üzerinden yapılıyor bu işlem ve KYK'da kaldığım için ortada internet yok maalesef

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,471
İsim
Sarp Yılmaz
Kapak kapatıldığında diye bir seçenek var, kapat kapatıldığında hiçbir şey yapma seçili. Bu sayede laptopun kendi ekranı ve kapak kapalı şekilde sadece monitörden kullanabiliyorum
Yok onu anladım seçeneği açık yaptıysanız derken onu kasetmiştim aslında onun dışında bir ayar yok diye biliyorum açmak için yada seçenek.

Top Bottom