Alioskii
80+ Bronze
Arkadaşlar piyasasını bilmediğimden dolayı soruyorum. 27'ye almıştım garantisi devam ediyor şuan 34 bin sıfırı. Pahalı mı sizce? Ona göre fiyatta oynama yapayım.
güzel fiyat hatta 24k ya çıkarıp pazarlık ile 22k ya satılabilir.Arkadaşlar piyasasını bilmediğimden dolayı soruyorum. 27'ye almıştım garantisi devam ediyor şuan 34 bin sıfırı. Pahalı mı sizce? Ona göre fiyatta oynama yapayım.
hocam ilana tam bileşenlerini yazarsan süper olur amd 5000 serisi işlemci diyor muhtemelen 5600 dür o yüzden 25 e bile koyulabilir ama siz 24 e koyun pazarlık isterlerse 22k ya kadar inip satabilirsiniz gibi.Teşekkürler. Açıkçası 25 yazmıştım başta satılmayınca düşürdüm biraz.
Yok hocam ryzen 5 5500u işlemcisihocam ilana tam bileşenlerini yazarsan süper olur amd 5000 serisi işlemci diyor muhtemelen 5600 dür o yüzden 25 e bile koyulabilir ama siz 24 e koyun pazarlık isterlerse 22k ya kadar inip satabilirsiniz gibi.
yine güzel fena değil.Yok hocam ryzen 5 5500u işlemcisi
Bu yoruma katılıyorum, aceleye getirirseniz ölücüler üşüşür, uzun zamana yaymalısınız satışı ve devamlı aynı ya da yakın özellikli bilgisayarların fiyatlarına göre ayar çekmelisiniz...Satılmamasının sebebi bu tarz cihazları herkes almıyor, ekran dokunmatik malzeme kaliteli diye fiyatı yüksek onu alacak adam genel olarak iş insanı olur onlarda genel olarak sıfır alır geçer, her malın vardır bir alıcısı zamanını bekle acelen yoksa acelen varsa ölü fiyata gider verdikleri teklifler gib
Hocam 3-4 aydır ilanda aslında bu ikinci hesaptan yeni açtım ilanı. Çok önemli değildi ama macbook alınca acele bindi bir andaBu yoruma katılıyorum, aceleye getirirseniz ölücüler üşüşür, uzun zamana yaymalısınız satışı ve devamlı aynı ya da yakın özellikli bilgisayarların fiyatlarına göre ayar çekmelisiniz...
Sakın acele etmeyin ama piyasa fiyatlarını da araştırın, ne ölü fiyatına yazın ne de aşırı pahalı olsun, izlenme ve favoriye alınma durumuna göre de ayar çekebilirsiniz....Hocam 3-4 aydır ilanda aslında bu ikinci hesaptan yeni açtım ilanı. Çok önemli değildi ama macbook alınca acele bindi bir anda![]()