Neler Yeni

Laptopu satıp ipad almak mantikli mi

es2131

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Enis Sayın
Merhabalar laptobu satıp m1 ipad air almak mantikli mi daha önce de ipad kullanıyordum satıp bilgisayar aldım ama farkettim ki bilgisayar da yapıp ipad te yapamiyacagim bir şey yok ne dersiniz böyle bisey yapılabilir laptobu satma nedenim de windows gerçekten sorunlu bir işletim sistemi herkes böyle düşünmeyebilir fakat bu laptop yıl geçtikçe baya değeri düşecek apple in ürünlerinde oyle değil hiçbir zaman değer kaybetmiyor hele bide yeni cihazlarında zam bile geliyor m1 ipad air i 1 2 sene kullandıktan sonra aynı fiyata satıp pc ye geçiş yapabilirim bu düşündüğüm şey mantikli mi sizce

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,988
İsim
Oğuz Oğuz
Merhabalar laptobu satıp m1 ipad air almak mantikli mi daha önce de ipad kullanıyordum satıp bilgisayar aldım ama farkettim ki bilgisayar da yapıp ipad te yapamiyacagim bir şey yok ne dersiniz böyle bisey yapılabilir laptobu satma nedenim de windows gerçekten sorunlu bir işletim sistemi herkes böyle düşünmeyebilir fakat bu laptop yıl geçtikçe baya değeri düşecek apple in ürünlerinde oyle değil hiçbir zaman değer kaybetmiyor hele bide yeni cihazlarında zam bile geliyor m1 ipad air i 1 2 sene kullandıktan sonra aynı fiyata satıp pc ye geçiş yapabilirim bu düşündüğüm şey mantikli mi sizce
Eğer laptop yerine ipad daha mantıklı ise ipad alabilirsiniz.

es2131

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Enis Sayın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer laptop yerine ipad daha mantıklı ise ipad alabilirsiniz.
Bana göre şuan daha mantıklı bilgisayarim çok güçlü bir cihaz değil gittikçe değer kaybediyor ipad lerde öyle değil aldığın fiyattan zarar etmiyorsun hiçbir zaman windows da sıkıntılı bir işletim sistemi git gide sorunlar çıkartıyor oyizden böyle bisey düşündüm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,580
Üyeler
160,857
Son üye
medieef
Top Bottom