Laptop'u satıp masaüstü almak mantıklı mı?

Reaksiyon skoru
3
Acer nitro 5 laptopumu seneye satmayı planlıyorum, onu satıp bir masaüstü alacağım sizce mantıklı olur mu? (gtx 1650 ve 11. nesil i5 var)

evet mantıklı. artık laptopa ihtiyacınız yoksa masaüstü doğru tercih.

Valla benimde victus 16 var sebebi şöyle . Hem okuyorum hem çalışıyorum (evden ve ofis) eğer çalışmasaydım evde pc dizerdim yani bence pc toplamak daha iyi

çok gezmeyen biriysen mantıklı. Yetersiz performans ve şarj probleminden kurtulursun. Ama laptopu da her yere götürebildiğin için avantajın var. İyice düşün taşın, ona göre karar ver.

Evden çıkmıyorsan masaüstüne geç

Valla benimde victus 16 var sebebi şöyle . Hem okuyorum hem çalışıyorum (evden ve ofis) eğer çalışmasaydım evde pc dizerdim yani bence pc toplamak daha iyi
Hocam benim şuanda ders çalışmak için bir laptopum var zaten, ondan dolayı satacağım acer nitroyu. Zaten laptop almam saçmalıktı ama ne yapalım zorunluydu laptop almak

Hocam benim şuanda ders çalışmak için bir laptopum var zaten, ondan dolayı satacağım acer nitroyu. Zaten laptop almam saçmalıktı ama ne yapalım zorunluydu laptop almak
Mantıklı olanı yapıyorsun zaten benimde almak zorundaydım iş yerinde verilen leptoplar okadar berbattı ki kendime sağlam leptop aldım eğer doğru düzgün verseydiler pc toplardım , Mesela bende çalışmayı bırakıp leptopumu satarım pc dizerim basit bişey. Sende leptopda işin yoksa satıp pc toplayabilirsin.

Üniversiteye gitmeme 3 yıl kaldı, şuan o laptop üniversite için yeter mi bilemiyorum açıkçası (gtx 1650 o zamana kadar ölür herhalde). Şimdi laptopu satacağım yeni bir masaüstü alacağım, üniversiteye gideceğim zaman zaten çalışır yeni bir laptop alırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,037
Üyeler
185,212
Son üye
kentist
Geri