şarapçımelih
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
Acer nitro 5 laptopumu seneye satmayı planlıyorum, onu satıp bir masaüstü alacağım sizce mantıklı olur mu? (gtx 1650 ve 11. nesil i5 var)
Hocam benim şuanda ders çalışmak için bir laptopum var zaten, ondan dolayı satacağım acer nitroyu. Zaten laptop almam saçmalıktı ama ne yapalım zorunluydu laptop almakValla benimde victus 16 var sebebi şöyle . Hem okuyorum hem çalışıyorum (evden ve ofis) eğer çalışmasaydım evde pc dizerdim yani bence pc toplamak daha iyi
laptop ihtiyacınız yoksa masaüstünde her halükarda daha fazla performans alacaksınız.Acer nitro 5 laptopumu seneye satmayı planlıyorum, onu satıp bir masaüstü alacağım sizce mantıklı olur mu? (gtx 1650 ve 11. nesil i5 var)
Mantıklı olanı yapıyorsun zaten benimde almak zorundaydım iş yerinde verilen leptoplar okadar berbattı ki kendime sağlam leptop aldım eğer doğru düzgün verseydiler pc toplardım , Mesela bende çalışmayı bırakıp leptopumu satarım pc dizerim basit bişey. Sende leptopda işin yoksa satıp pc toplayabilirsin.Hocam benim şuanda ders çalışmak için bir laptopum var zaten, ondan dolayı satacağım acer nitroyu. Zaten laptop almam saçmalıktı ama ne yapalım zorunluydu laptop almak