kaczynski1
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Selamlar arkadaşlar yaklaşık 1.5 yıl önce HP VICTUS 16 aldım herkesin dediği Hall Sensör olayı vesaire hiçbirini yaşamadım kozmetik ve içerik olarak hiçbir sorunu yok kusursuz olarak tertemiz kullanıyorum. Özellikleri
Ryzen 7 - 7840HS - Radeon 780M Graphics ( 16CPU ) 3.80 GHZ
16 GB Ram
NVDIA 4060 8GB
1 TB SSD
Kısaca bu şekilde, masaüstü bir sisteme geçmek istiyorum fakat yabancıyım, bu laptop'u kaça verebilirim dediğim gibi hiç tamir görmedi freelance grafikerim pc'nin menteşelerini bile zorlamıyorum sürekli temizliyorum dolayısıyla tertemiz, garantisi ise 1 aydır bitti sanırım veya 1 ay kaldı bitmesine. Beyaz bir sistem istiyorum aslında uygunsa önerilerinize açığım. Monitörü kulaklığı klavyeyi kasayı vesaire sığdırabilir miyim sizce içine?
Forumda yeniyim yardımcı olursanız çok sevinirim iyi forumlar
Ryzen 7 - 7840HS - Radeon 780M Graphics ( 16CPU ) 3.80 GHZ
16 GB Ram
NVDIA 4060 8GB
1 TB SSD
Kısaca bu şekilde, masaüstü bir sisteme geçmek istiyorum fakat yabancıyım, bu laptop'u kaça verebilirim dediğim gibi hiç tamir görmedi freelance grafikerim pc'nin menteşelerini bile zorlamıyorum sürekli temizliyorum dolayısıyla tertemiz, garantisi ise 1 aydır bitti sanırım veya 1 ay kaldı bitmesine. Beyaz bir sistem istiyorum aslında uygunsa önerilerinize açığım. Monitörü kulaklığı klavyeyi kasayı vesaire sığdırabilir miyim sizce içine?
Forumda yeniyim yardımcı olursanız çok sevinirim iyi forumlar