şuan bunu 10-12 k arasında satarsınız diye düşünüyorum fakat kesinlikle satmanızı önermem çünkü sattınız diyelim alabileceğiniz sistem bu kadar performanslı olmayacaktır baştan söyleyeyim 1650 li bir sistemi zor alırsınız ve sadece kasa olarak çünkü monitörlerin fiyatları ortada kesinlikle satmayın zaten çoğu işinizi görebilecek bir laptop neden satmak istiyorsunuz ?laptop özellikleri;
hp pavilion r5 5600h 8gb 3200mhz ram rtx 3050 512 gb m2 ssd ıps panel 60 hz
bu laptopu kaç TL ye satabilirim yada pc takaslama imkanim olsa fiyatı ne kadar eder
laptopda ara sıra kasmalar oluyor uygulamalara girerken kasmalar yaşıyorum ve şarjım çok hızlı bitiyorşuan bunu 10-12 k arasında satarsınız diye düşünüyorum fakat kesinlikle satmanızı önermem çünkü sattınız diyelim alabileceğiniz sistem bu kadar performanslı olmayacaktır baştan söyleyeyim 1650 li bir sistemi zor alırsınız ve sadece kasa olarak çünkü monitörlerin fiyatları ortada kesinlikle satmayın zaten çoğu işinizi görebilecek bir laptop neden satmak istiyorsunuz ?
20 bin ederlaptop özellikleri;
hp pavilion r5 5600h 8gb 3200mhz ram rtx 3050 512 gb m2 ssd ıps panel 60 hz
bu laptopu kaç TL ye satabilirim yada pc takaslama imkanim olsa fiyatı ne kadar eder
Ne tür kasmalar uzun süre takılı falan mı kalıyor eğer öyleyse garantiye gönderlaptopda ara sıra kasmalar oluyor uygulamalara girerken kasmalar yaşıyorum ve şarjım çok hızlı bitiyor