Laptopum 2. elde kaç tl eder

safkdlklash

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
800
Merhaba arkadaşlar,
İ5-13500H rtx4050 16gb ram 512ssd 144hz ekranlı bi hp victus laptopum var, bakımlarını yeni yaptırdım temiz sıkıntısız bir makina.
Bunu kaç tlden satabilirim yada nasıl bir kasayla takas edebilirim (sadece kasa ekipmanlarım var)

peki nasıl bir kasayla takas yapabilirim?
suan ikinci el piyasasi cok komik hani satsan sana sey kitlemeye ddr4 calisirlar hani sifir almak daha mantikli olabiliyor bazen
foruma 35k ya bunu atmislar mesela ekran karti 8gb olmasa cok iyi fakat bu butcede buda normal yani 1080p icin goturur seni

suan ikinci el piyasasi cok komik hani satsan sana sey kitlemeye ddr4 calisirlar hani sifir almak daha mantikli olabiliyor bazen
foruma 35k ya bunu atmislar mesela ekran karti 8gb olmasa cok iyi fakat bu butcede buda normal yani 1080p icin goturur seni
3070 bi kasa yerine bunu tercih etmem daha mı doğru olur? rust gtav pubg cs r6 gibi oyunlar oynuyorum genelde hikaye oyunları oynamıyorum.

3070 bi kasa yerine bunu tercih etmem daha mı doğru olur? rust gtav pubg cs r6 gibi oyunlar oynuyorum genelde hikaye oyunları oynamıyorum.
bütçe önemli burda hocam online oyunlarda 3D işlemciler fark yaratıyor. 3D işlemcilere yükseltilebiliyor fakat çok fiyat farkı koyuyorlar

işte bütçem laptop+5k (ortalama 35-40) arası olur yani nasıl bişi almalıyım 5600x 3070 bi pc var olmaz mı mesela? yada 5060-12400f mi almalıyım?
bütçe önemli burda hocam online oyunlarda 3D işlemciler fark yaratıyor. 3D işlemcilere yükseltilebiliyor fakat çok fiyat farkı koyuyorlar

Geri