Laptopum az önce 87 dereceden inmedi

Kaanwqade

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
98
merhaba valorant oynuyordum 87 derdceden inmedi işlemci kullanımı 75 falandı şimdide bu şekilde sebebi nedir en son 1.5 yıl önce bakıma gitti geçen tozları ben temizledim termal macunu ellemedim ondan kaynaklı olabilirmi

Ekler

• IMG_2314.jpeg
    IMG_2314.jpeg
    2.5 MB · Hit: 28
Normaldir hocam laptoplarda

İşe yarar biraz 3-4 derece soğutur ama bundan daha önemli olan kaliteli bir termal macun sürün güzelce temizleyip. Hem kaliteli termal macun sürüp hemde bir soğutucu alırsanız 75-80 belki olabilir.

para israfı. 85-90 olan sıcaklığı düşürse düşürse max 5 derece anca düşürür
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

işe yararmı bu hocam
termal macunu yenile yeter. laptopun masaüstü kadar serin çalışma şansı yok. 90 ı geçmediği sürece özellikle gaming laptoplarda normal bu sıcaklıklar.

Hocam zaten amaç o 4-5 derece düşürüyor adamın laptopa 360mm sıvı soğutucumu takmasını bekliyorsunuz ya böyle bir şey alacak yada termal macun değiştirecek.

Hocam zaten amaç o 4-5 derece düşürüyor adamın laptopa 360mm sıvı soğutucumu takmasını bekliyorsunuz ya böyle bir şey alacak yada termal macun değiştirecek.
3-5 derece için 600-700 tl ler verilmesine gereksiz diyorum zaten. sıcaklık ha 80 olmuş ha 85 olmuş. öff püfür püfür esiyor bee altına kolamı koyayım da biraz sonra buz gibi içerim demeyecek adam. bu cihazlara para vermektense gitsin yemek yesin karnı doyar en azından.

Ne kadar oldu termal macun degiştireli
2023 ekimde değiştim 1.5 sene monster teknik servisde değiştirecem ömür boyu bakım garantisi ile hem bu soğutucuyu alıp hemde bakıma göndereceğim normalde 80 i geçmez zaten 70 e düşeceğini umuyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,649
Üyeler
192,445
Son üye
updrago
Geri