Neler Yeni

Laptopum bozuk kaç TL tutar

tayyip28

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Tayyip guctas
Abi bende HP 350g1 var yaptırmak istiyor kaç TL tutar pcnin içini açtım ama bilinçsizce ondan bütün Flex kabloları çıktı HDD bozuk ve HDD sata Flex kablosu bozuk o kapaklarında cıt diye kapanmıyor gevşek klavye falan çıkık kablosu flexi yani vidaları yok birde HDD sata Flex kablosu yok bozuldu anakart değişirse kaç TL değişmezse kaç TL olur yazarmisin:)

DecibeL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Mert Öncü
Abi bende HP 350g1 var yaptırmak istiyor kaç TL tutar pcnin içini açtım ama bilinçsizce ondan bütün Flex kabloları çıktı HDD bozuk ve HDD sata Flex kablosu bozuk o kapaklarında cıt diye kapanmıyor gevşek klavye falan çıkık kablosu flexi yani vidaları yok birde HDD sata Flex kablosu yok bozuldu anakart değişirse kaç TL değişmezse kaç TL olur yazarmisin:)
flex kabloları geri takılır o bişey değil hdd alırsın 0 yada ssd oda halledilir anlattığın sorunların hepsinin çözümü 2 yada 3 dakika eğer tanıdık veya vicdanlı birine gidersen yapacağın masraf ssd yada hdd + çok cüzi bir işçilik yani ben şahsen bu işi yaptım bu saydıklarına alacağım işçilik en fazla 150 200 oda ekonomik durumdan dolayı yoksa bir işçilikte yok ortada

Top Bottom