Neler Yeni

Yardım Laptopum çok ısınıyor ne yapmalıyım?

Sasageyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Armin
Arkadaşlar bende Casper Excalibur G860 var 2018 yılında almıştım ve şuan aşırı ısınıyor. Boştayken 73 74 derecelere kadar çıkıyor oyun oynarken 91 92 ye kadar çıktı en son 2020 ocakta bakım yapıldı. Termal macun ve fan temizlemesi yapılması lazım diye düşünüyorum ama nasıl termal macun süreceğimi bilmiyorum. Garantisi de bitti oraya götürsem baya para alırlar diye düşünüyorum. Bizim mahalle bilisayarcısı 150 tl ye yaparım dedi ona da güvenmiyorum ne yapmalıyım?(sistem özellikleri ne olur ne olmaz yazıyım gtx1060 i7 7700HQ 16 gb ram)

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
emtr acaröz
Arkadaşlar bende Casper Excalibur G860 var 2018 yılında almıştım ve şuan aşırı ısınıyor. Boştayken 73 74 derecelere kadar çıkıyor oyun oynarken 91 92 ye kadar çıktı en son 2020 ocakta bakım yapıldı. Termal macun ve fan temizlemesi yapılması lazım diye düşünüyorum ama nasıl termal macun süreceğimi bilmiyorum. Garantisi de bitti oraya götürsem baya para alırlar diye düşünüyorum. Bizim mahalle bilisayarcısı 150 TL ye yaparım dedi ona da güvenmiyorum ne yapmalıyım?(sistem özellikleri ne olur ne olmaz yazıyım gtx1060 i7 7700HQ 16 gb ram)
aynı sorundan bende muzdaripim

Quasi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Quasi
Gaming Laptop Soğutucu iş görebilir ama fazla fark olmaz diye düşünüyorum.
En iyisi macun yenilenmesi ve temizlik yapılmasıdır.
NOT: Boşta 85-90 derece
Oyunda 97 derece gördüm..
2. Kez servise gönderdim şu an yolda hayırlısı diyelim...
İşlemci: i7 9750H
Ayda bir servise gitti 6 ayda bir gitmesi gereken laptop :D

fayuk_w

80+ Bronze

Quasi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Quasi

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Laptop soğutucusu edinin.
150 TL ye macun sürülmez

Carpe Diem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
518
İsim
Ege Karavelioğlu
Hangi laptop ısınmıyor ki benim gta5 te 95 derece olmuştu soğutucuyla

Atyxah

80+ Silver
Arkadaşlar bende Casper Excalibur G860 var 2018 yılında almıştım ve şuan aşırı ısınıyor. Boştayken 73 74 derecelere kadar çıkıyor oyun oynarken 91 92 ye kadar çıktı en son 2020 ocakta bakım yapıldı. Termal macun ve fan temizlemesi yapılması lazım diye düşünüyorum ama nasıl termal macun süreceğimi bilmiyorum. Garantisi de bitti oraya götürsem baya para alırlar diye düşünüyorum. Bizim mahalle bilisayarcısı 150 TL ye yaparım dedi ona da güvenmiyorum ne yapmalıyım?(sistem özellikleri ne olur ne olmaz yazıyım gtx1060 i7 7700HQ 16 gb ram)
Kardeşim öncelikle https://m.n11.com/notebook-sogutucu-vakumlu-fan-ayarli-yenil-nesil-laptop-sogutucu-P207558643 bunu bi alıyosun bu kesin biraz paraya kıyman gerek sonra istersen bence büyük ihtimalle alman gerek https://www.hepsiburada.com/dexim-d...5UKIJHEFducxCJ_n1j_CcMRzkI2MGBsAaAoufEALw_wcB bunuda bi alıyosun ondan sonrada hiç korkma kendin yap direk en kaliteli termal macunu al konu aç hangisi derlerse o konuda bi fikrim yok ama biraz paraya kıyman lazım 😂 tamamen kendin değiştir 1-2 video izle yaparsın zaten zor bi iş değil birde casper excalibur aynı marka zaten aşırı leş kötü b*ktan bir soğutma sistemi var 20 bin bile versen excalibur alsan 1-2 aydan sonra 90 dereceleri görüyosun bu dediğim yöntemlerle 70e kadar iner bence beni dinle max 300 verirsin bunların tek sıkıntısı çok ses çıkarıyolar ama aşırı işlevli hele hele vakumlu soğutucu varya küçük olan onu kesin almalısın bilgisayarcıda sakın termal macun değiştirtme en dandiğini kullanıyolar

TALHA MURAT

80+ Silver
excalibur serielrinde ömürboyu termal bakım ücretsiz değil mi ? istersen ara sordurt.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kardeşim öncelikle https://m.n11.com/notebook-sogutucu-vakumlu-fan-ayarli-yenil-nesil-laptop-sogutucu-P207558643 bunu bi alıyosun bu kesin biraz paraya kıyman gerek sonra istersen bence büyük ihtimalle alman gerek https://www.hepsiburada.com/dexim-dna001-4-fan-ledli-notebook-sogutucu-stand-p-HBV00000J4H5G?magaza=Meber Bilişim&wt_gl=cpc.6802.shop.elk.it-ssc&isFashion=true&gclid=Cj0KCQjw0caCBhCIARIsAGAfuMwrY94DVUHczHTnGOBCJYS5UKIJHEFducxCJ_n1j_CcMRzkI2MGBsAaAoufEALw_wcB bunuda bi alıyosun ondan sonrada hiç korkma kendin yap direk en kaliteli termal macunu al konu aç hangisi derlerse o konuda bi fikrim yok ama biraz paraya kıyman lazım 😂 tamamen kendin değiştir 1-2 video izle yaparsın zaten zor bi iş değil birde casper excalibur aynı marka zaten aşırı leş kötü b*ktan bir soğutma sistemi var 20 bin bile versen excalibur alsan 1-2 aydan sonra 90 dereceleri görüyosun bu dediğim yöntemlerle 70e kadar iner bence beni dinle max 300 verirsin bunların tek sıkıntısı çok ses çıkarıyolar ama aşırı işlevli hele hele vakumlu soğutucu varya küçük olan onu kesin almalısın bilgisayarcıda sakın termal macun değiştirtme en dandiğini kullanıyolar
kardeşim ne salladın be yani bu kadarda atılmaz pes. açtığım bir inceleme konusu var g770 aldığım cihaz orda kullanan kişilerde yazmış ve memnun sen gelmişsin burda boş boş konuşuyorsun 2 ay önce termal bakımını yaptırdım ve ısı değeri çok düşük ısınmıyor sen burda gel boşboş mesajlar atmaya devam et.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,360
Üyeler
161,446
Son üye
furkantycho
Top Bottom