Neler Yeni

laptopum cok uzun sure acık kaldı sıkıntı olurmu

Muhammed.eminn

80+ Bronze
merhaba arkadaslar dun hp envy dv6 laptopuma gta 5 yuklemıstım buyuk bır oyun oldugu ıcın haliyle cok uzun surdu tahmının 12veya 13 saat civari ve bu surede laptop acık kaldı herhangi bir sıkıntı olurmu sızce uzun sure acık kalsa zararı olurmu

Yunus Yıldız

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Captain Jack Sparrow
merhaba arkadaslar dun hp envy dv6 laptopuma gta 5 yuklemıstım buyuk bır oyun oldugu ıcın haliyle cok uzun surdu tahmının 12veya 13 saat civari ve bu surede laptop acık kaldı herhangi bir sıkıntı olurmu sızce uzun sure acık kalsa zararı olurmu
bende eskiden merak ettiğim okumuştum baya eski pclerde biraz zararlıymış ama günümüz pclerinde herhangi bir sakıncası yok

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Ciddi anlamda çok eski değilse bir şey olmaz zaten bilgisayarı boştayken veya sadece indirmedeyken saatler boyunca açık bırakmak 50W üstü güç çekeceğini sanmam. Benim kendi imzamdaki masaüstü boştayken 30W çekmiyor bile olabilirdi. CPU 15W, GPU 5W falan çekiyordu.

YusufShn01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
Yusuf Emre Şahin
bir şey olmaz zararı yoktur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,352
Üyeler
167,955
Son üye
mzlutava
Top Bottom