Yardım Laptopum da farklı mouselar çalışıyor ama bunu görmüyor

CTRL1

80+
Reaksiyon skoru
1
Dell ryzen5 3450u laptop um var cihazı kapatıp açınca mousemi görmüyor mouse ta hyperx pulsafire pro yapmadıgım şey kalmadı aygıt yöneticisindende olmadı ngenuity güncelledim olmadı driver güncelledim olmadı kapatıp açınca görmüyor mouse çıkarıp takmam gerekiyor herseferinde sadece bu mousede oluyor başka mousede takınca bir problem yaşamadım.

Dell ryzen5 3450u laptop um var cihazı kapatıp açınca mousemi görmüyor mouse ta hyperx pulsafire pro yapmadıgım şey kalmadı aygıt yöneticisindende olmadı ngenuity güncelledim olmadı driver güncelledim olmadı kapatıp açınca görmüyor mouse çıkarıp takmam gerekiyor herseferinde sadece bu mousede oluyor başka mousede takınca bir problem yaşamadım.
Mousun uygulaması veya cd si fln varmı?

bende kötü bir laptop vardı mouse a gücü yetmiyordu bende rival 3 vardı

bende kötü bir laptop vardı mouse a gücü yetmiyordu bende rival 3 vardı
Bendeki laptop hem yeni hemde gücü yetmeyecek bi cihazda degil ama nedense her kapatıp açtıgımda mouse çalışmıyor ışıklar felan yanıyo mouse ta ama çalışmıyor başka mouse ta öyle bir sorun yaşamıyorum

bende de ayni sorun vardı, temiz kurulum yapınca duzeldi

Temiz kurulum yapmadan çözemedin demi ben yapmak istemiyorum ama bu gidişle yapmak zorunda kalcam
yok hocam temiz kurulum tek çözüm. aynı sorun bende varken çok denedim ama bulamadım çözüm yolunu. csgo yu bile touchpad ile oynamak zorunda kalmıştım

yok hocam temiz kurulum tek çözüm. aynı sorun bende varken çok denedim ama bulamadım çözüm yolunu. csgo yu bile touchpad ile oynamak zorunda kalmıştım
Bende laptop açıkken mouseyi çıkarıp takınca çalışıyor ama laptop kapatıp açınca mouse ışıkları yanıyo ama çalışmıyor illa kabloyu çıkarıp takcam

Bende laptop açıkken mouseyi çıkarıp takınca çalışıyor ama laptop kapatıp açınca mouse ışıkları yanıyo ama çalışmıyor illa kabloyu çıkarıp takcam
bende de o sorun vardı hocam eski laptopumda. onunda ne sebebini bulabildim nede çözümünü. ben mouse u çıkarıp açıyordum laptopu genelde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,693
Üyeler
175,095
Son üye
MariolLemina
Geri