laptopum da sıcaklık artışı var termal macnun mu yenilenmesi gerekir?

Fatih1825

80+
Reaksiyon skoru
21
Merhabalar Laptopum İ7 9750H Gtx 1650 8 ram laptopa sahibim son zamanlarda sıcaklık artışı var ama fazla değil garantisi aralığın 25 bitiyor garantiye götürsem termal macnun yenilerler mi ücretsiz şekilde bir de garantiye götürsem windows 11 kurdurmalı mıyım?

Laptopunuz markası nedir?

Merhabalar Laptopum İ7 9750H Gtx 1650 8 ram laptopa sahibim son zamanlarda sıcaklık artışı var ama fazla değil garantisi aralığın 25 bitiyor garantiye götürsem termal macnun yenilerler mi ücretsiz şekilde bir de garantiye götürsem windows 11 kurdurmalı mıyım?
Win11 e gerek olduğunu düşünmüyorum fakat tercih sizin.Termal macununu da yeniletin garantisi bitmeden.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer laptop monster ise ömür boyu bakım hizmeti sunuyor.Termal macun veya toz temizliği gibi.

Laptopunuz markası nedir?
lenovo

Win11 e gerek olduğunu düşünmüyorum fakat tercih sizin.Termal macununu da yeniletin garantisi bitmeden.

Eğer laptop monster ise ömür boyu bakım hizmeti sunuyor.Termal macun veya toz temizliği gibi.
laptopum lenovo garanti bitmeden ücretsiz şekilde macnunu yenilerler mi windows 11 güncellemesi geldi fakat ben nasıl kuralacağını bilmiyorum o tarz şeylerden anlamam ileride sıkıntı çekmemek için ücretsiz yükseltsin diye düşünmüştüm

Geri