Şarjı ne kadardı en sonLaptopum böyle kaldı ne güç tuşu çalışıyor ne alt+F4 yapabiliyorum mouse falan da çalışmıyor yardım ederseniz sevinirim
Şarjı ne kadardı en son
Aklıma çok bir şey gelmedi ama şarjının bitmesini bekle kapanır ozaman sonra yeniden Şarja tak düzelir muhtenele bende öyle olduyduMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Prize takılıydı
Deneyeceğim sağolAklıma çok bir şey gelmedi ama şarjının bitmesini bekle kapanır ozaman sonra yeniden Şarja tak düzelir muhtenele bende öyle olduydu
Garanti varsa riske atma garanti ye verDeneyeceğim sağol
Elektrik ini kesebilirmisinDeneyeceğim sağol
Nasıl keseceğimGaranti varsa riske atma garanti ye ver
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Elektrik ini kesebilirmisin
Şarkı full bilgisayarın bitmesini beklicemNasıl keseceğim
Deneyeceğim sağol
Bataryası varmıNasıl keseceğim
Şarkı full bilgisayarın bitmesini beklicem
Şarjdan çıkardım
Bataryasını. Çıkartabilirsen elektrik i anında kesilmesi gerekNasıl keseceğim
Şarjdan çıkardım
Bence 2 secenej var 1. Şarjın bitmesini beklicen 2 bataryası ama batarya çıkarmı bilemicem 3. Seçenek garanti varsa ona götür aklıma başka bir şey gelmediNasıl keseceğim
Şarjdan çıkardım
Bayaryasına bakıcam şimdiBataryası varmı
Bataryasını. Çıkartabilirsen elektrik i anında kesilmesi gerek
Bence 2 secenej var 1. Şarjın bitmesini beklicen 2 bataryası ama batarya çıkarmı bilemicem 3. Seçenek garanti varsa ona götür aklıma başka bir şey gelmedi
Bataryası güç kaynağı ben mantıklı sı o garanti falan varsa bataryayı çıkardım fln deme servis de kullanıcı hatası derlerBayaryasına bakıcam şimdi
Önceden telefonlar da arkasındaki kapak çıkıyorduya yenilerde çıkmıyor j7 den redmi 9 t ye geçmiştik kapağı açacaz diye kırdıydık zorlana acacam diye kırılırsa Garanti "kullanıcı hatası" der geçerBayaryasına bakıcam şimdi