DENI2
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
yapacak bir şey yok üstünden 1 2 yıl geçmiş sonuçtavallaha moralim bozuldu ya şuan sinirlendim bak
yapacak bir şey yok üstünden 1 2 yıl geçmiş sonuçtavallaha moralim bozuldu ya şuan sinirlendim bak
kanka baktımda diğer disk varsa ve kapalıysa nasıl açıcam söylermisin ?Reis disk yönetimine girip bi baksan iyi olur
hiçbir veri vb nin silinmemesi neyden kaynaklı ozaman kanka ?yapacak bir şey yok üstünden 1 2 yıl geçmiş sonuçta
laptopum 6 yıllık desem kanka?başka bir servisi ara durumu anlat olmassa direk firmaya ulaşmaya çalış hakkını ara dostum para veriyorsun sonuçta
o zaman bir soğuk su iç sonra keyfine bakkanka baktımda diğer disk varsa ve kapalıysa nasıl açıcam söylermisin ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
hiçbir veri vb nin silinmemesi neyden kaynaklı ozaman kanka ?
laptopum 6 yıllık desem kanka?
3 gün falan kaldı dedin değil mi ben sana 2 3 saatte kopyalarım o bilgilerikanka baktımda diğer disk varsa ve kapalıysa nasıl açıcam söylermisin ?
hiçbir veri vb nin silinmemesi neyden kaynaklı ozaman kanka ?
laptopum 6 yıllık desem kanka?
kanka disk yönetiminde 3 tane parça var nasıl yapıcam söylermisin3 gün falan kaldı dedin değil mi ben sana 2 3 saatte kopyalarım o bilgileri
Fotoğrafını atabilirmisin?kanka disk yönetiminde 3 tane parça var nasıl yapıcam söylermisin
Fotoğrafını atabilirmisin?
Araklamışlar senin HDD yi
ben bir soğuk su içip geliyorum arkadaşlar sinirim bozuldu
farkettim soğuk su içip geliyorum ben kanka haram zıkkım olsun çalana ben bu laptopu 3 yıl önce açmıştım kanka şimdi yine açtım temizlemek için hdd bir değişik geldi tipi o yüzden bir bakıyım dedim araklamışlar harbiden soğuk su içip geliyorum benAraklamışlar senin HDD yi
O konularda bilgili olduğumdan ekipmanım olduğundan kendim açıp sorununu halledebiliyorum gerek kalmıyor bilgisayarcıya götürmemeben bir soğuk su içip geliyorum arkadaşlar sinirim bozuldu
farkettim soğuk su içip geliyorum ben kanka haram zıkkım olsun çalana ben bu laptopu 3 yıl önce açmıştım kanka şimdi yine açtım temizlemek için HDD bir değişik geldi tipi o yüzden bir bakıyım dedim araklamışlar harbiden soğuk su içip geliyorum ben
kanka ben babam yüzünden götürdüm vida takılcaktı dedim ben yaparım güvenmedi götürdü hdd mi çalmış kaltaklarO konularda bilgili olduğumdan ekipmanım olduğundan kendim açıp sorununu halledebiliyorum gerek kalmıyor bilgisayarcıya götürmeme
kanka ben babam yüzünden götürdüm vida takılcaktı dedim ben yaparım güvenmedi götürdü HDD mi çalmış kaltaklar
Klasik mahalle bilgisayarcı vakası.Geçmiş olsun.kanka ben babam yüzünden götürdüm vida takılcaktı dedim ben yaparım güvenmedi götürdü HDD mi çalmış kaltaklar